• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim

mutlu1deli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
18
3
16
29
Oncelikle herkese merhabalar.Kizlar adetime 8 gün var. Bugun ovulasyon testi yaptım t çizgisi hafif silik çıktı acaba hamile miyim?

Eklentiler

• PhotoGrid_1465826513867.jpg
    PhotoGrid_1465826513867.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 72
Belki daha yeni yumurtluyoda olabilirsin bugünü ve yarını da değerlendir bence.
Canim 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikten sonra 14. 15 gnleride yaptim ikinci cizgim surekli silik cikiyor adet olamayincada tabi bilemiyorum ne oldugunu. Midemde yanma geceden buyana hafif bulanti karnimda hafif sanci bide surekli akintim oluyormus gibi hissediyorum.

Canim 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikten sonra 14. 15 gnleride yaptim ikinci cizgim surekli silik cikiyor adet olamayincada tabi bilemiyorum ne oldugunu. Midemde yanma geceden buyana hafif bulanti karnimda hafif sanci bide surekli akintim oluyormus gibi hissediyorum.
yarın bi kan ver kanda çıkar. Testlerde çok net olmuyo gün geçmeden. İnşallah hamilesindir.

Cnm ovulasyon testi nasıl birşey ve de fiyatı nedir nasıl uygulanıyor
Adetin bittikten sonra eger 28 gunde bir adet oluyorsan 10. Gununden itibaren sabah 10 aksam 8 arasi sabah ilk idrarin degilde ikinci idrarinla bakiyorsun testi kullanacagin sirada birkac saat fazla sivu tuketmemen lazim.eger cift iki cizgiyi gorursen 24-32 saat arasinda iliski yasaman lazim benim bilgim bu kadar canim. Ayriyeten testide internetten almistim uygun bir fiyata

İyi de bu test hamilelik testi degil ki ovulasyon testi, silik cizgi cikmasi hamilelik oldugunu gostermez. Tabi Allah gonlune gore versin canim da daha hamileysen bile belli olmaz. Kanda bile cikmaz muhtemelen...

Adetin bittikten sonra eger 28 gunde bir adet oluyorsan 10. Gununden itibaren sabah 10 aksam 8 arasi sabah ilk idrarin degilde ikinci idrarinla bakiyorsun testi kullanacagin sirada birkac saat fazla sivu tuketmemen lazim.eger cift iki cizgiyi gorursen 24-32 saat arasinda iliski yasaman lazim benim bilgim bu kadar canim. Ayriyeten testide internetten almistim uygun bir fiyata
Peki bunu bir sefer mi kullanıyorsun yoksa bir kaç kez mi

Back