- 13 Haziran 2016
- 18
- 3
- 16
- 29
- Konu Sahibi mutlu1deli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikten sonra 14. 15 gnleride yaptim ikinci cizgim surekli silik cikiyor adet olamayincada tabi bilemiyorum ne oldugunu. Midemde yanma geceden buyana hafif bulanti karnimda hafif sanci bide surekli akintim oluyormus gibi hissediyorum.Belki daha yeni yumurtluyoda olabilirsin bugünü ve yarını da değerlendir bence.
yarın bi kan ver kanda çıkar. Testlerde çok net olmuyo gün geçmeden. İnşallah hamilesindir.Canim 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikten sonra 14. 15 gnleride yaptim ikinci cizgim surekli silik cikiyor adet olamayincada tabi bilemiyorum ne oldugunu. Midemde yanma geceden buyana hafif bulanti karnimda hafif sanci bide surekli akintim oluyormus gibi hissediyorum.
Insallah amin canim.Adet olduktan sonra mi baktin canim yoksa adet olmadan once mi ??Bende bu cigiden daha silik cıktı
kanda belli oldu hamile olduğum inşallah hamilesindir canım
Bide kan testini ne zaman yaptirdinInsallah amin canim.Adet olduktan sonra mi baktin canim yoksa adet olmadan once mi ??
Cnm ovulasyon testi nasıl birşey ve de fiyatı nedir nasıl uygulanıyorOncelikle herkese merhabalar.Kizlar adetime 8 gün var. Bugun ovulasyon testi yaptım t çizgisi hafif silik çıktı acaba hamile miyim?
Adetin bittikten sonra eger 28 gunde bir adet oluyorsan 10. Gununden itibaren sabah 10 aksam 8 arasi sabah ilk idrarin degilde ikinci idrarinla bakiyorsun testi kullanacagin sirada birkac saat fazla sivu tuketmemen lazim.eger cift iki cizgiyi gorursen 24-32 saat arasinda iliski yasaman lazim benim bilgim bu kadar canim. Ayriyeten testide internetten almistim uygun bir fiyataCnm ovulasyon testi nasıl birşey ve de fiyatı nedir nasıl uygulanıyor
Ins canim ya ins kac zamandir bekliyorum. Bide ne gibi belirtiler oldu acaba sendeBen adet olmadan önce bakmistim hayırlı bhaberlerini alırız inşallah canım ;-)
benim akıntım çoktu ayrica kan tahlilinden sonra 1 hafta sonra gibi belim çok ağrıdı canımIns canim ya ins kac zamandir bekliyorum. Bide ne gibi belirtiler oldu acaba sende
Adetten oncede yaptrsam olur mu?Anladim canim ins bende hamis olurum o duyguyu yasamayi cok istiyorum.benim akıntım çoktu ayrica kan tahlilinden sonra 1 hafta sonra gibi belim çok ağrıdı canım
Peki bunu bir sefer mi kullanıyorsun yoksa bir kaç kez miAdetin bittikten sonra eger 28 gunde bir adet oluyorsan 10. Gununden itibaren sabah 10 aksam 8 arasi sabah ilk idrarin degilde ikinci idrarinla bakiyorsun testi kullanacagin sirada birkac saat fazla sivu tuketmemen lazim.eger cift iki cizgiyi gorursen 24-32 saat arasinda iliski yasaman lazim benim bilgim bu kadar canim. Ayriyeten testide internetten almistim uygun bir fiyata
Cift cizgiyi yakalayana kadar canimPeki bunu bir sefer mi kullanıyorsun yoksa bir kaç kez mi