Kan tahlili yaptirsana canim kanda kesin sonuc ciikar idrar testleri yanlis sonuc verebiliyo ins en yakin zamanda alirsin hayirli haberiMerhaba Sevgili arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım...3 ay önce 5.5 haftalık iken düşük oldu.Erken gebelik olarak adlandırıldığı için çok erken oldu.Çok şükür ki fazla bağlanmadan hissetmeden gerçekleşti.
Bizde çok bebek istiyoruz.3 yıldır evliyiz ve 7 aydır deniyoruz..Hastalığımdan 5 gün geçti ama testler negatif çıkıo
Belirti var mı derseniz.Var ama artık emin olamiyorum;Kasık ağrım oluyo az da olsa.Halsizlik.yorgunluk ve bel ağrısı var ....Hayırlısı diyorum...
Konu hakkında fikirlerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler....
Kan tahlili yaptirsana canim kanda kesin sonuc ciikar idrar testleri yanlis sonuc verebiliyo ins en yakin zamanda alirsin hayirli haberi
haırlısı canım inşallah.Daha önce yapmamıştın galiba test?3 gun daha bekle tekrar test yap cikar ozaman hala cikmazsa kanda baktir insallah hamiledirsin.ben tam 1 haftayi gecince yaptim evde ciktti testte.bekle biraz
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun ALLAHIM sanada huzur . Sağlıklı bir bebek versin inş. ...yok yapmamistim erken yapinca cikmiyor onun icin bekledim.
Sanirim bebeğin var?Kan tahlili yaptirsana canim kanda kesin sonuc ciikar idrar testleri yanlis sonuc verebiliyo ins en yakin zamanda alirsin hayirli haberi
Se
Sanirim bebeğin var?[/QUOTE 9 haftalik hamileyim adet gunume 5 gun kala idrar testinde yakalamistim cift cizgiyi bunyeden bunyeue degisir tabi ama 5 gunun gecmis idrarda yanlis cikabiliyo bazen o yuzden kana baktir dedim canim. Rabbim isteyen herkese versin insallah seninde hayirli haberini aliriz
Cani gonlumden soyluyorum insallah hamilesindir die derin bi nefes alarak dua ettim insallah canim.. idrarda cok gec yakalayanlar var bakma benimki biraz sansa oldu umarim alirsin iyi haberi bi an evvelIns canm masallah senin ki çok erken belli olmuş sana da sağlıklı günler diliyorum.dusk yapmadan önce 2 gün gecikmiş silik çizgi çıkmıştı. Bu yüzden ne kadar ümit vermesemde kendime kalbime söz dinletmek zor. ..
Çok Tatli kibar ve iyi Kaplı sin inşallah dediğin gibi çıkar ve sana daha çoook şanslar diliyorum....Cani gonlumden soyluyorum insallah hamilesindir die derin bi nefes alarak dua ettim insallah canim.. idrarda cok gec yakalayanlar var bakma benimki biraz sansa oldu umarim alirsin iyi haberi bi an evvel