• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Hamile Miyim

Demeklazim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
15
0
36
30
Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik hiç boşalmadı birleşmede olmadı sadece yüzeysel olarak vajinama zevk suyu gelmiş olabilir adetim olması gerekenden 20 gün gecikince idrar testi yaptım negatif çıktı 25. Gündede çok sancılı regl oldum acaba üstüne görme olabilir mi hamile olma ihtimalim var mı

Hamile olma ihtimalin yok.Regl gecikmesi büyük ihtimal psikolojiktir.İdrar testi bir haftalık gecikmede bile kesin sonuç verir.Bundan sonra daha dikkatli olmanı tavsiye ederim..

yine bir sürtünme konusu ama kimse bişey yazmamış reyting almamış konu :KK70:
ulrtason cihazım bozuldu burdan göremiyorum hamilemisin değilmisin, kusura bakma

Hamile kalmak bu kadar kolay degil cnm hic bi sorun olmadigi halde 20 aydır hamile kalamadim merak etme hamile degilsin..

Kesinlikle deyilsinnnn biz uc aydir ugrasiyoz yapamadik. Bebek Sana tavsiyem surtunerek iliskiyede girme canimmm ilerde evlenip istedigu yaparsin ha soyledigimi yanlis anlama sana bi tavsiye :anneadayı::KK1:

Back