Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım ya, sıkma canını.
cok kötü oldum testde negatıf cıkınca cok büyük bı umutla uyandık sabah hayırlısı neyse o olsun artık napalım hayat devam edıyo .. eşim sabahtan berı benle ılgılenıyo ızın bıle aldı sırf üzülmım dıyehayırlısı olsun canım ya, sıkma canını.
oy oyyy kıyamam. Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak bebişlerimiz. bazen biz ne yapsak ne kadar istesek de yetmez biliyosun. sen dua et Allah'a, hayırlısı ne zamansa o zaman versin diye :) hem bak şanslısın ailem uzakta diyorsun ama en azından eşin ilgileniyo senle:) kıymetini bilelim kocalarımızın. biz bebek bebek diye çıldırıyoruz ama bebek olunca da belki onlara eskisi gibi vakit ayıramıcaz. en azında şu anda başbaşa olduğumuz zamanın tadını çıkaralım :)
BANA CVP VERCEK YOKMU
merhaba arkadaslar nasılsınız bş sorum olacak hamile kalmak için doğum kontrol hapını 6 ay kullanmış bırakmış biri olarak hemen kalabilmek mumkunmudur?
hahklısın canım valla bebiş oluncada onları unuturuz :) evet bu konudu cokşükür cok sanslıyız .. dedigin gıbı hayırlısı olsun allaha dua etmekden baska cagremız yok ... canım beni biraz olsun güldürdün kendıme geldım bugün yenıden dogmus gibiyim ve hamilelik konusunu pek acmicam eşimlede anlasdık bu konu acılmasın dıyor .. senin dedıgın gıbı onlarla ılgılenelım ..tanısdıgıma cok memnun oldum allah yardımcımız olsun