Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar göğüslerde büyüme,damarlarda belirginlik,ağız kuruluğu,bel ağrısı,regle 3 gün var test yaptım ama ikinci çizgi soluk çıktı sizce bu durum ....?
canım bence hamilesin yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkar sanırım çıkmazsa reglin gecikirse tekrar edersin
teşekkür ederim inşaallah dediğin gibidir ümidim o yöndeyerimseniben
arkadaşlar merhaba ben zülal aranıza yeni katıldım bana yardım edin kafayı yemek üzereyim bir sene olacak şubatta korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyor malesef( çok üzülüyorum takıntı haline geldi lütfen yardımedin mafoldumben(
banada yardım lütfen.4 mart regl zamanım ama sizlerden okuduğum kadarıyla benimde göğüslerim ve karnım şişti.ağzımın tadı bozuldu demir tadı var sanki.ayaklarım buz gibi ne yapsam ısıtamıyorum.çok agresifim.başım 4 gündür değişik bir şekilde ağrıyor.1 şubatta adet olmuştum.8 şubat gibi ilişkimiz oldu.5 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.çok mu erkendi idrar testi için..
SHCATZ İNŞ EN KISA ZAMANDA İSTEDİGİN OLUR.bende 1. yıldır evlıyım bu ay adetim 3 gun gecti test yaptım negatif cıktı hala beklıorum 4veya5 gun daha beklıcem inş hamileyımdır.sadece karnım agrıo ara ara sankı adet olucakmısım gıbı okadar.