Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben temmuzda 2 yıl olacak evliliğim. evlendiğimden beri korundum. 8 aydır bebek istiyoruz. dediğim gibi olmayınca doktora gittik. ne eşim ne de ben daha önce bu sebeple herhangi bir test yaptırmadık. Ama söyediğinde çok haklısın. Herşey kısmet işi. O nedenle dedim ya keşke bir mucize olsada bunlara gerek kalmasa diye
evet hap ile korundum. Herkes farklı birşey söylüyor hayatım. Aslına bakarsan korunmayada bakmıyor. benım arkadaşım 4 yıl kullandı hap. bıraktığı aydan sonra hemen hamile kaldı. herkesin bünyesi farklı. bunlar bahane aslında Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman..ama hala içimde normal yoldan hamile kalacakmışım gibi bir his var.
inşallah canım Hepimiz için herşeyin hayırlısı olur umarım. İnşallah seninde bu sefer herşey yolunda gider
kızlar günaydınnn..aslı - müge - gül umarım hamilesinizdir. Hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.
çok sevindim canım yaa :teytey: hadi bakalım darısı başımızaÇİDOCUM BEN BAYRAKLIDA OTURUYOM KARŞIYAKADA ÇALIŞIYOMM AYRICA KIZLAR GALİBA HMİŞİMM HCG 42,28 ÇIKTI YARIN TEKRAR YAPICAZ BUGÜN BAŞIM DÖNÜYO ACAYİPP:dance:
rahelcim ben de 31 yaşındayıminsan korkmaya başlıyo otuzundan sonra ya olmazsa, sorun yaşarsam düşüncesi başlıyor... biimde 3. deneme daha çok erken bir yıl dene diyorlar ama ben korkmaya başladım bile
![]()