Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben temmuzda 2 yıl olacak evliliğim. evlendiğimden beri korundum. 8 aydır bebek istiyoruz. dediğim gibi olmayınca doktora gittik. ne eşim ne de ben daha önce bu sebeple herhangi bir test yaptırmadık. Ama söyediğinde çok haklısın. Herşey kısmet işi. O nedenle dedim ya keşke bir mucize olsada bunlara gerek kalmasa diye
evet hap ile korundum. Herkes farklı birşey söylüyor hayatım. Aslına bakarsan korunmayada bakmıyor. benım arkadaşım 4 yıl kullandı hap. bıraktığı aydan sonra hemen hamile kaldı. herkesin bünyesi farklı. bunlar bahane aslında Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman..ama hala içimde normal yoldan hamile kalacakmışım gibi bir his var.
inşallah canım Hepimiz için herşeyin hayırlısı olur umarım. İnşallah seninde bu sefer herşey yolunda gider
kızlar günaydınnn..aslı - müge - gül umarım hamilesinizdir. Hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.
çok sevindim canım yaa :teytey: hadi bakalım darısı başımızaÇİDOCUM BEN BAYRAKLIDA OTURUYOM KARŞIYAKADA ÇALIŞIYOMM AYRICA KIZLAR GALİBA HMİŞİMM HCG 42,28 ÇIKTI YARIN TEKRAR YAPICAZ BUGÜN BAŞIM DÖNÜYO ACAYİPP:dance:
rahelcim ben de 31 yaşındayım insan korkmaya başlıyo otuzundan sonra ya olmazsa, sorun yaşarsam düşüncesi başlıyor... biimde 3. deneme daha çok erken bir yıl dene diyorlar ama ben korkmaya başladım bile