Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuğba cım benim adetim mart 4 bitti.şuan sürekli tuvalette çıkıyorum.ayaklarım aynı şekilde buz gibi.belki de benim ki psikolojik bi eşydir. ama öğrenmek istiyorum.belirtileri olabilir mi veya yine soruyorum ama ne zaman anlarım tmm olarak belirtisini .sevgilerle
tuğba cım benim adetim mart 4 bitti.şuan sürekli tuvalette çıkıyorum.ayaklarım aynı şekilde buz gibi.belki de benim ki psikolojik bi eşydir. ama öğrenmek istiyorum.belirtileri olabilir mi veya yine soruyorum ama ne zaman anlarım tmm olarak belirtisini .sevgilerle
Kasemcim senin adetin ne zaman? Ben de tam olarak belirtiler ne zaman başlıyor bileiyorum ama kasığım ağrıyor ve ayaklarım buz gibi. Kasığımın ağrısı bacağıma vuruyor. Arkadaşlar yerleşme sırasında oluyor mu böyle şeyler, lütfen bilgilendirin bizleri hamişler.:uhm:CADIARZU
Arkadaşlar, bu ay bizim 3. deneme ayımız. geçen 2 ayda da testlere çok para harcadım. Bu ay artık sabırlı olup beklemek istiyorum. Yalnız sizlere sormak istedim. Bu ay ovulasyon testi kullandım ve testte 2 çizgiyi koyu yakalayınca çalışmalar yaptık. 2 martta yumurtladım teste göre, 1-2 gündür ise özellikle sol kasığımda sancı var. arada geliyor arada duruyor. Acaba hamişim de yerleşme sırasında mı sancı yapıyor? Bir de karnımın alt tarafını dolgun hissediyorum. Ama akıntım falan yok. Ne olur aydınlatın beni? acaba hamiş olabilir miyim?:uhm:tatlicadiarzu