Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler zencefil 3583 ya takmıyım diyorum ama olmuyorki her ay kendime bile itiraf ademiyorum inan engel olamıyorum çok merak ediyorum bu korunurken kazayla hamile kalanları artık korunmaya başlycam böyle daha kolay hamile kalınıyo sanki...
Merhaba Ben 25 Haftalik Hamileyim. Benimde Kasiklarimda çok Ağri Başlamişti.adet Olacagim Diye Dusunuyordum.cok Fazla Uyumaya Baslamistim.surekli Uykum Geliyordu. Birde Asiri Bas Agrilarim Oldu. Bunlarin Hamilelik Belirtisi Oldugunu Dusunememistim. Kasiklarimda Agriyinca Adet Olacagim Bebek Yok Diye Dusunmustum. Dayanamayip Adetime 1 Gun Kala Eczaneden Test Aldim.eczaci Adetin Gecikmediyse Ise Yaramaz Test Dedi. Yinede Denedim Ve Cikti. Cift Cizgiyi Gorunce Inanamadim Ve Hemen Hastaneye Gidip Kanda Gebelik Testi Yaptirdim Ve Hamileydim.
kız geldinmi..valla savrulduk oraya buraya ama bak nasıl buldum seniŞeniz
funnnnnnnndaaaaaaaa nerdesiiiiiiinnnnnn kıssssss???
tosbaa8 sen hamilesin bilirsin göğüslerinde günün geçmeden önce çokmu hassaiyet oldu lütfen cevap ver nolur yaa ayrıca çok şanslısın miniğini umarım sağlık ve mutlulukla kucağına alırsın