arkadaşlar ben yeni üye oldum herkese merhabalar size bir şey danışmak istiyordum anladığım kadarı ile bu konuda oldukça bilgilisiniz umarım bana da yardımcı olursunuz nişanlımla prezervatifle korunuyorduk ancak son ilişkimizde prezervatif yırtıldı nasıl oldu hala bilmiyorum hep kullandığımız markaydı
( o gün de hamile kalma riski yüksek bir günümdü 24 saat içinde talimatına oldukça uygun bir şekilde preven (ertesi gün hapı) aldım ve o ilişkiden 14 gün sonre regl olmam gerekiyordu (yani dün) ama olmadım ancak 3 gündür hafif hafif regl sancısına benzeyen sancılar geliyor arada sizce bu gecikme hapın yan etkisi midir? bunun dışında göğüs büyümesi baş dönmesi vs. yok bugün de dayanamadım kanda beta hcg testi yaptırdım 0.1 çıktı test sonucum geç çıktığı için doktor gitmişti ve yorum alamadım
sizce test için daha beklemeli miydim? test sonucuna güvenebilr miyim yani ne düşünüyorsunuz hamile olabilr miyim sizce? çok zor durumdayım nişanlımla mayıs ayında evleniyoruz ama hamileysem şimdi her şey maffolacak
( inşallah beni ayıplamadan yardımcı olursunuz
:çok üzgünüm: