Acaba hamile miyim?

Megi99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
265
138
103
32
Merhaba adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sadece göğüs hassasiyetim ve şişkinliğim arttı başına böyle bir şey gelip kanda pozitif çıkan var mı?

Merhaba adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sadece göğüs hassasiyetim ve şişkinliğim arttı başına böyle bir şey gelip kanda pozitif çıkan var mı?
Yumurtlama gununyzu biliyor musunuz

Bir-kac gun daha bekleyin 7 gune kadar gecikmesi normal sayiliyor

Stresten dusunmekten gecikmis olabilir mi
Pek stresli bir süreç yaşamadım şu ara bilmiyorum yarın sağlık ocağına kan için gitmeyi düşünüyorum umarım alırlar kan bir sıkıntı kadınsal bir rahatsızlık mı diye korkuyorum açıkcası

Hamilemiyim demek bile geciktiriyor bence en iyisi kan vermek tabiki ne var ne yok cikar

normalde regl düzenli ise testi tekrarlayın yine çıkmazsa bir doktora görünebilirsiniz. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik ve regl belirtisiyle benzer o yüzden tek başına maalesef yeterli değil

normalde regl düzenli ise testi tekrarlayın yine çıkmazsa bir doktora görünebilirsiniz. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik ve regl belirtisiyle benzer o yüzden tek başına maalesef yeterli değil
Bence de haklısınız ben de öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…