Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gununyzu biliyor musunuzMerhaba adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sadece göğüs hassasiyetim ve şişkinliğim arttı başına böyle bir şey gelip kanda pozitif çıkan var mı?
Tarihe göre 16 aralıktı düzenli adet görüyordum 2 aydır korunmuyorumYumurtlama gununyzu biliyor musunuz
Pek stresli bir süreç yaşamadım şu ara bilmiyorum yarın sağlık ocağına kan için gitmeyi düşünüyorum umarım alırlar kan bir sıkıntı kadınsal bir rahatsızlık mı diye korkuyorum açıkcasıStresten dusunmekten gecikmis olabilir mi
Hamilemiyim demek bile geciktiriyor bence en iyisi kan vermek tabiki ne var ne yok cikarPek stresli bir süreç yaşamadım şu ara bilmiyorum yarın sağlık ocağına kan için gitmeyi düşünüyorum umarım alırlar kan bir sıkıntı kadınsal bir rahatsızlık mı diye korkuyorum açıkcası
İnşallah bakalım sadece gecikmiştirBir-kac gun daha bekleyin 7 gune kadar gecikmesi normal sayiliyor
Doğrudur belirsizlik daha stresli bir durum ama bence bebek olsa bu kadar gecikmeyle testte. ÇıkardıHamilemiyim demek bile geciktiriyor bence en iyisi kan vermek tabiki ne var ne yok cikar
normalde regl düzenli ise testi tekrarlayın yine çıkmazsa bir doktora görünebilirsiniz. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik ve regl belirtisiyle benzer o yüzden tek başına maalesef yeterli değilMerhaba adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sadece göğüs hassasiyetim ve şişkinliğim arttı başına böyle bir şey gelip kanda pozitif çıkan var mı?
Bence de haklısınız ben de öyle düşünüyorumnormalde regl düzenli ise testi tekrarlayın yine çıkmazsa bir doktora görünebilirsiniz. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik ve regl belirtisiyle benzer o yüzden tek başına maalesef yeterli değil