Acaba hamile miyim?

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
29 yasindayim ve 10 aylık evliyim,çocuk istiyoruz her ay düzenli adet olurum ve 6 7 gün sürer geçen ay adetim 4gun erken oldu doktora gittim herşey normal bir sorun yok dedi bu ay yine 3 gün önce oldum birden sancim oldu hafif lavaboya geceyim dedim bir baktım ki 1 damla kahverengi kanamam olmuş sonra hafif derecede kırmızı akintim oldu 2 kere lavaboya geçtim kırmızı rengini gördüm ondan sonra kahverengiye döndü ve öyle devam etti 3 gün boyunca . 4 5 ve 6. Günler kesintide şuan 6.günüm ve hicbir kanama ve akintim yok her ay pıhtılaşma olur fakat bu ay olmadı hiç sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz? Kendimi çok garip hissediyorum hamile olabilir miyim yoksa bu durum çok farklı şeylerden kaynaklanıyor olabilir mi korkmuyor değilim açıkçası

Test yapabilirsin

Verir .Bende öyle olmuştu iş çıkışı eve gelip ucuz testlerden yaptım .Çift çizgiydi ama bende sadece kahverengi leke gelmişti ağrı falan vardı ...Allah gönlüne göre versin

Evde önceden aldığım bir test vardı en son 9 buçuk gibi falan su içmiştim ama 3 kere falan lavaboya çıkmıştım test negatif cıktı malesef belkide yaştan dolayı artık adetim azalıyor olabilir mi

Eklentiler

• 20200624_113224.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 109
Canim bazi aylar oyle olabiliyor az geliyor bazi aylarda cok geliyor yasin kacki azalacak adetn

Evde önceden aldığım bir test vardı en son 9 buçuk gibi falan su içmiştim ama 3 kere falan lavaboya çıkmıştım test negatif cıktı malesef belkide yaştan dolayı artık adetim azalıyor olabilir mi
Net cekebilirmsiin cnm puslu cikmis bir bakalim iyice

Bugün 6.günüm kesilmiş şuanda 3gun sürdü 3 gün erken geldi
canım adet olmuşsun gebelik olmama ihtimali yüksek malesef geç döllenme olmuşsa belki yerleşme kanamasıdır dicem ama pek öyle gömzükmüyor malesef belirtiler seni huzursuz etmesin bende hayatımda ilk keç bu ay 1.5 gün değiştim ve de adetimin gelme şekli sancılarım vs değişmeye başladı çünkü vücudumuz hamileliğe hazırlıyor kendini. yaşın daha küçük benden epey küçük adetin kesilmesi diye birşey olduğunu sanmam yediğimizi içtiğimiz herşey hava en çokta stres heyecan herşey etkiliyor adet düzenini şeklini süresini. içim tam rahat etsin diyorsan mutlaka bir doktora görün o sana herşeyi kesin net olarak söyler zaten.

Yaşın genç daha adetin öyle hemen azalma olmaz genetik bir durum yoksa ailede.

10 ay kısa bir süre ben korunmayı bıraktıktan 1,5 sene sonra hamile kalmıştım bütün hamileliklerimi belimin altına yastık koyunca o ay hamile kalmıştım.

Teşekkür ederim aydinlatmaniz için 10 ay oldu ilk aydan itibaren çocuk istiyoruz bu istek heyecan hep bir heves oldu içimizde eşimle her adet oluşum hüsran oluyor o yüzden herşeyi araştırır kafaya takar olduk malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…