Merhaba herkese arkadaşlar, ben adetimin 3.günü partnerimle ilişkiye girdim(dini boyutunu sorgulamadan yorum atarsanız mutlu olurum) ve ilişkiden 10 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı sonuç, bir sonraki adetime 13 gün var. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Mikrop kapma ihtimalimin farkındayım zaten ilk defa böyle bir durum söz konusu oldu daha önce korunarak ilişki yaşıyorduk fakat bu sefer adet olduguma güvenerek böyle bi durum oldu
Merhaba herkese arkadaşlar, ben adetimin 3.günü partnerimle ilişkiye girdim(dini boyutunu sorgulamadan yorum atarsanız mutlu olurum) ve ilişkiden 10 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı sonuç, bir sonraki adetime 13 gün var. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Adetliyken olması zor. Zaten olsa da 10 günde çıkmaz aklında olsun. Ben dini boyutuna göre değil sağlık boyutuna da bakıyorum. Partnerinin mikrop kapmasını istemiyorsan ya da sende enfeksiyon, mantar vb şeyler çıksın istemiyorsan dikkatli olmanı tavsiye ederim. Beni yanlış anlama sakın. Bi de adetliyken yumurtalar atılmaya hazırlandığı için deformasyona uğrar ve döllenme gerçekleşirse %99 bedensel veya zihinsel engelli olur çocuk.