• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ocean1306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5
2
1
29
Merhaba herkese arkadaşlar, ben adetimin 3.günü partnerimle ilişkiye girdim(dini boyutunu sorgulamadan yorum atarsanız mutlu olurum) ve ilişkiden 10 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı sonuç, bir sonraki adetime 13 gün var. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?

kaldiki mikrop kapma sansin cok yuksek cunku tum rahim agzi acik oluyo ve bakteriye cok musaittir. adet gununden sayarak 14. gun yumurtlama gunundur

kaldiki mikrop kapma sansin cok yuksek cunku tum rahim agzi acik oluyo ve bakteriye cok musaittir. adet gununden sayarak 14. gun yumurtlama gunundur
Mikrop kapma ihtimalimin farkındayım zaten ilk defa böyle bir durum söz konusu oldu daha önce korunarak ilişki yaşıyorduk fakat bu sefer adet olduguma güvenerek böyle bi durum oldu

Bir de arkadaşlar benim idrar kanalımda iltihap olduğundan temizlemesi için soğan suyu içiyorum haftada iki defa bu sonucu etkiler mi?

Merhaba herkese arkadaşlar, ben adetimin 3.günü partnerimle ilişkiye girdim(dini boyutunu sorgulamadan yorum atarsanız mutlu olurum) ve ilişkiden 10 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı sonuç, bir sonraki adetime 13 gün var. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Adetliyken olması zor. Zaten olsa da 10 günde çıkmaz aklında olsun. Ben dini boyutuna göre değil sağlık boyutuna da bakıyorum. Partnerinin mikrop kapmasını istemiyorsan ya da sende enfeksiyon, mantar vb şeyler çıksın istemiyorsan dikkatli olmanı tavsiye ederim. Beni yanlış anlama sakın. Bi de adetliyken yumurtalar atılmaya hazırlandığı için deformasyona uğrar ve döllenme gerçekleşirse %99 bedensel veya zihinsel engelli olur çocuk.

Bir de arkadaşlar benim idrar kanalımda iltihap olduğundan temizlemesi için soğan suyu içiyorum haftada iki defa bu sonucu etkiler mi?
Hayır canım etkilemez. Çok farklı şeyler. Bende enfeksiyonu soğan kürü ile yendim. Bırakmadan tam 15 gün yap. Haftada 2 çok az. Günde 2 olmalı.

Back