Gebelik testinde adetten 2 3 hafta sonra bile ancak çıkabiliyor gebelik olsa da. Kan testi en garanti
Teşekkürlervarsa çikar kan tetsinde
inşallah gönlünüzden geçen olur.. Sizin için dua edicem. Ben de 2 yıl sonra çift çizgiyi gördüm. Yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen de kucağıma aldım sağ selim. 30 haftalık doğan bir mucizenin annesiyim şükürler olsun.. Umudunuzu hiç yitirmeyin. Mutlaka meleğiniz er ya da geç size gelecektir..Hanımlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olunben 25-26 günde regl olurum. Bu ay 5inde olmam gerekiyordu ancak bugün 10u. Yani 32 gün oldu. Ve aylardır çocugumuz olsun istiyoruz. Daha dün gebelik testi yaptım sonuç negatif. Regl belirtilerim de yok. Hergün bebek duası ederken şimdi ya regl olayım ya gebeliğim belli olsun diye çıldırıyorum belirsizlikten ne yiyorum ne uyuyorum. Eğer gebelik yüzünden regl olamıyorsam neden gebelik testin de cıkmaz? Yarın kan vermeye gidicem am zaman durdu sanki
Adetime bir gun kala idrar testi pozitif çıktı. Ama kesin sonucu kan testi verir tabi kiGebelik testinde adetten 2 3 hafta sonra bile ancak çıkabiliyor gebelik olsa da. Kan testi en garanti
Azcik daha bkle sora kan testi yaparsnHanımlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olunben 25-26 günde regl olurum. Bu ay 5inde olmam gerekiyordu ancak bugün 10u. Yani 32 gün oldu. Ve aylardır çocugumuz olsun istiyoruz. Daha dün gebelik testi yaptım sonuç negatif. Regl belirtilerim de yok. Hergün bebek duası ederken şimdi ya regl olayım ya gebeliğim belli olsun diye çıldırıyorum belirsizlikten ne yiyorum ne uyuyorum. Eğer gebelik yüzünden regl olamıyorsam neden gebelik testin de cıkmaz? Yarın kan vermeye gidicem am zaman durdu sanki
inşallah gönlünüzden geçen olur.. Sizin için dua edicem. Ben de 2 yıl sonra çift çizgiyi gördüm. Yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen de kucağıma aldım sağ selim. 30 haftalık doğan bir mucizenin annesiyim şükürler olsun.. Umudunuzu hiç yitirmeyin. Mutlaka meleğiniz er ya da geç size gelecektir.. Mutalaka kan tahlili de verin, kesin sonuç verecektir..
Umarım hamileyimdir Teşekkür ederimHeyecanınıız çok iyi anlıyorum.Ancak 5 gün gecikmeyle varsa çıkardiye biliyorum.Ha bazen idrar testlerinde hata oluyor o ayrı mesele.En dogru sonuç kan testi.Havlardan da gecikme olabilir.
İnanın o kadar profesyonel açıkladınız ki benim bu kadar bilgim yok ne yazıkkiAdetin geçmiş 5 gün.Demek ki bu ay her ay ki vaktinde degil daha geç yumurtlaman olmuş.Bu da döngünün uzamasına sebep olmuş.Sanırım yumurtlama takibi yapmıyorsun.O yüzden döngünü bilemiyorsun şuan.Testlerde çıkmayabilir belki geçen hafta yumurta çatladı o yüzden ancak kan testiyle belli olur.Dıktora gitmen daha iyi en azından ya hamilelik olacak sonucu ya da adet söktürücüyle bir an önce adet olacaksın
Çok teşekkür ederim Sağ salim kucaklayın insallahBen de hamileyim. Cok erken farkettim. Idrar testinde cikmadi. Kan testinde cikti. Insallah allah dualarini kabul eder.
Henüz regl olmadım. Bir önceki reglimin üzerinden 32 gün geçti. Yarın kan testi vericem çıkar mı dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?