- 6 Şubat 2021
- 6
- 0
- 28
- Konu Sahibi motheroftheocean
Merhabalar.. Bende polikistik over sendromu var. Ilk adet oldugum gunden beri ilacsiz adet olmiyordum yani yumurtaliklarim gelisip catlayamiyordu. Tek etkiside buydu insulin direncimde sinirda. Dogum kontrol haplari ve adet sokuturuculeriyle duzenli adet goruyordum kontrollerimide aksatmiyordum tabi. Su an 25 yasindayim sevgilimle 2 yildir ayni evde yasiyorduk ve evlendik. Daha onceki iliskilerimde yine ayni evde yasadigim oldu ve hep duzenli bir iliski hayatimiz vardi fakat hic hamile kalma durumu yasamamistim. Bu nedenle esimle doktora gittik ve polikistiklerimin cok kotu durumda olmadigini ve bunu halledebilecegimizi soyledi. Bir ilac verdi adini hatirlamiyorum gunde 1 kere 5 gun boyunca icip 5 gun sonra kontrole gelmemi istedi. Gittim ve yumurtaliklarim gelismisti yani yuklu bir tedaviye su an icin ihtiyac yok dedi. Ve bize altin gunler verdi iliskiye girmemizi istedi. Ayin 15'indede kan tesri yaptirmami istedi. Uzerinden 1 hafta gecti biliyorum cok erken fakat. Ara ara rahmimde kramplar olusuyor surekli gerginim basim cok agrimaya basladi. Doktor ilk surectede hamile kalabilirsin 2. Veya 3. De de dedi.. Nolur yardimci olun cok heyecanliyiz bir fikriniz var midir???