efsanee83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 237 0 41 30 Kasım 2010 Konu Sahibi efsanee83 #41 incidestan .!.: ben de ilk test yaptığımda silik çıkmıştı hamileliğin ilk zamanlarıysa silik çıkabiliyor bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çizelgeye göre sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın
incidestan .!.: ben de ilk test yaptığımda silik çıkmıştı hamileliğin ilk zamanlarıysa silik çıkabiliyor bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çizelgeye göre sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın
efsanee83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2009 237 0 41 30 Kasım 2010 Konu Sahibi efsanee83 #42 sedosumm .!.: merhaba burcu mail atmistim aldinmi bilemiyorum ama birkac sorum vardi yardimci olursan seviirim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... burcu derken anlamadım ben değilim demi
sedosumm .!.: merhaba burcu mail atmistim aldinmi bilemiyorum ama birkac sorum vardi yardimci olursan seviirim tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... burcu derken anlamadım ben değilim demi