• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Acaba gerekli mi?

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar bugün evlilerle biraz konuştum ve yemek odası takımının çok gereksiz olduğunu söylediler... senede 1-2 kez kullanacaksam çok da almaya gerek yok sanırım. misafirlere sehpa koyulur, yemek de mutfakta yenir zaten dendi. eğer alırsam sadece konsol alıcam sanırım. sizce de gerçekten gereği var mı masa takımı ve konsola? vitrini normalde de almayacaktım o ayrı...

alacak olursam merinostan şunu almayı düşünüyorum:
Eki Görüntüle 671041

Canım diğer parçalar senin keyfine ve zevkine kalmış ama bence yemek masasını mutlaka almalısın.Ayrıca ben yemek masamı çok sık kullanıyorum öyle yılda 1-2 değil yani.

Canım diğer parçalar senin keyfine ve zevkine kalmış ama bence yemek masasını mutlaka almalısın.Ayrıca ben yemek masamı çok sık kullanıyorum öyle yılda 1-2 değil yani.

Hadi yaaa... biz şimdi öğretmeniz ve akrabalarımız burda değil. misafir olarak gelirlerse sadece arkadaşlar gelir... bi de tekrar yer değiştirme durumumuz var... ondan da azcık kararsız kaldım :S

Acaba tv ünitesinin altındaki çekmeceleri misafir yemek takımını koymak için kullansam, konsolu almayıp yemek masası takımına yer açsam mı? :44:

ben sadece yemek masası ve kotra parçasını aldım ben izmirden konyaya taşındım herşeyim mahvoldu ona kalsa hiç eşya alma ama oda olmuyor oyüzden al fakat dikkatli taşımalarını sağla

Yemek masası olmadan konsollar sap gibi durmazmı odada? Yemek masası bence gerekli gün gelir agır misafir alırsın herkesede sehpa konmazki bekar evi gibi, bnce yinede bir düşün derim bütün parçalarını almak zorunda tabiki degilsin ama illa bişey alcaksan bu konsol degil yemek masası olmalı

ben sadece yemek masası ve kotra parçasını aldım ben izmirden konyaya taşındım herşeyim mahvoldu ona kalsa hiç eşya alma ama oda olmuyor oyüzden al fakat dikkatli taşımalarını sağla

işte ben de en çok taşınma meselesinden korkuyorum...

Yemek masası olmadan konsollar sap gibi durmazmı odada? Yemek masası bence gerekli gün gelir agır misafir alırsın herkesede sehpa konmazki bekar evi gibi, bnce yinede bir düşün derim bütün parçalarını almak zorunda tabiki degilsin ama illa bişey alcaksan bu konsol degil yemek masası olmalı

evet dediğin gibi konsolu almayıp yemek masası takımını almak daha mantıklı sanırım... Kap kacağı da tv ünitesinin çekmecelerine koyarım belki.... belki de mutfağa koyarım bilmiyorum. :31:

bence konsol alıcana canım yemek masası al bende salonuma yemek masası tv unitesi ve koltuk takımı alamyı dusunuyorum misafirlik yemek takımıda tv unitesnin yan dolabina koyucam az esya cok huzur walla(= bana gore.

bence konsol alıcana canım yemek masası al bende salonuma yemek masası tv unitesi ve koltuk takımı alamyı dusunuyorum misafirlik yemek takımıda tv unitesnin yan dolabina koyucam az esya cok huzur walla(= bana gore.

aynen yaa ben de öyle düşündüm karar verdim az evvel :) acaba şu tv ünitesine kap kacak sığar mı ki? sığmayanı da mutfağa koyarım olmadı... ya da sağ taraftaki boş süs yerine bi kapak daha yaptırırım tabi merinos yaparız derse..

Eki Görüntüle 671075

Ben yemek odası takımını tavsiye ederim. Çalıştığımız halde yemeklerimizi yemek masasında yiyoruz.
Yemekli misafiri mutfakta yemek kokuları içinde ağırlamak hoş olmaz eğer ev müsaitse tabiki.
Kirada oturduğum için seni anlayabiliyorum ama şimdiki aklım olsa evlenirken daha uygun fiyatlı mobilyalar alır taşınırken de üzülmezdim.

Ben yemek odası takımını tavsiye ederim. Çalıştığımız halde yemeklerimizi yemek masasında yiyoruz.
Yemekli misafiri mutfakta yemek kokuları içinde ağırlamak hoş olmaz eğer ev müsaitse tabiki.
Kirada oturduğum için seni anlayabiliyorum ama şimdiki aklım olsa evlenirken daha uygun fiyatlı mobilyalar alır taşınırken de üzülmezdim.

şöyle bir hesaplama yaptım:
Yataklı Koltuk Takımı (3+2+1li koltuklar) 3.515,00 TL
TV Duvar Ünitesi+Mekanizmalı Yemek Masası+Orta Sehpa+ 6 Sandalye: 3.268,00 TL

Toplamda: 6783,00 TL

Tabii ki peşin fiyatına :) kredi çekip peşin olarak ödemeyi düşünüyoruz zaten...
Halısı perdesi ile en fazla 7500 tl tutar diye düşünüyorum. Sizce de uygun değil mi? :44:

Bu arada misafir yemek takımı konulan aynalı büfe tek başına 1.135,00 TL... Bana çok pahalı göründü şahsen!

Son düzenleme:
biz oturma odası grubu yok salın grubu..vs almayı düşünmüyoruz zaten..hem yer kaplıyor hem artı masraf geliyor.hem de yazık bir kaç kez kullanım için..bir koltuk takımı tv ünitesi ve bir gümüşlük ..ben de son zamanlarda sürekli eşya bakıyorum.ve artık her şey parça parça satılıyor.istediğini alman mümkün..:31: yemek odası içinse artık mutfaklar geniş.oraya güzel bir masa alınabilir diye düşünüyorum.hatta çok güzel mobilya gruplar bile mutfak için.tamamen zevkine,tercihine kalmış.:31:

cnm olur mu öyle şey öğretmenmişsin bak arkadaşlarınız gelse sehpada mı yemek yedireceksiniz illa akraba mı yemeğe davet ediliyor kesinlikle yemek masası almalısın cnm yarın birgün gelin mevlüdün olur bebek mevlüdün olur ikramlıkları masana dizersin ordan herkes kendi istediğini tabağına koyar açık büfe gibi bunlar olan şeyler cnm yemek masası önemli:34:

şöyle bir hesaplama yaptım:
Yataklı Koltuk Takımı (3+2+1li koltuklar) 3.515,00 TL
TV Duvar Ünitesi+Mekanizmalı Yemek Masası+Orta Sehpa+ 6 Sandalye: 3.268,00 TL

Toplamda: 6783,00 TL

Tabii ki peşin fiyatına :) kredi çekip peşin olarak ödemeyi düşünüyoruz zaten...
Halısı perdesi ile en fazla 7500 tl tutar diye düşünüyorum. Sizce de uygun değil mi? :44:

Bu arada misafir yemek takımı konulan aynalı büfe tek başına 1.135,00 TL... Bana çok pahalı göründü şahsen!

araştırmanı iyi yaparsan kaliteli ama ucuz eşyalar bulabilirsin ben çook fazla araştırma yaptım ve herşeyim kaliteli ve şık ürünler tahmin ettiğindende ucuza eşyalar bulabilirsin cnm :34:

cnm olur mu öyle şey öğretmenmişsin bak arkadaşlarınız gelse sehpada mı yemek yedireceksiniz illa akraba mı yemeğe davet ediliyor kesinlikle yemek masası almalısın cnm yarın birgün gelin mevlüdün olur bebek mevlüdün olur ikramlıkları masana dizersin ordan herkes kendi istediğini tabağına koyar açık büfe gibi bunlar olan şeyler cnm yemek masası önemli:34:

araştırmanı iyi yaparsan kaliteli ama ucuz eşyalar bulabilirsin ben çook fazla araştırma yaptım ve herşeyim kaliteli ve şık ürünler tahmin ettiğindende ucuza eşyalar bulabilirsin cnm :34:

valla dediğin gibi okulda arkadaşlara almasam mı diye bi çıtlattım, sana gelince biz nerde yemek yiycez kız dediler :9: bi tanesi tv ünitesine kap kacakların sığmayacaksa büfe alıp tv'yi büfenin üstüne koyabilirsin ben öyle yaptım dedi. hem kap kacak sığar hem de masa sandalyeye yer açılır dedi. bana da mantıklı geldi işin açığı :)

şöyle ki daha ucuz şeyler var ama sunta-mdf karışımı :/ kapağı kaparken bile kırılacak bi şey olacak diye korkuyo insan öyle şeylerde, baya bi inceledim... sade mdf ya da ağaç olanlara baktım ve aralarında en uygun merinos bence :) doğtaş 11bin falan istedi aynı şeylere.... :31:

valla dediğin gibi okulda arkadaşlara almasam mı diye bi çıtlattım, sana gelince biz nerde yemek yiycez kız dediler :9: bi tanesi tv ünitesine kap kacakların sığmayacaksa büfe alıp tv'yi büfenin üstüne koyabilirsin ben öyle yaptım dedi. hem kap kacak sığar hem de masa sandalyeye yer açılır dedi. bana da mantıklı geldi işin açığı :)

şöyle ki daha ucuz şeyler var ama sunta-mdf karışımı :/ kapağı kaparken bile kırılacak bi şey olacak diye korkuyo insan öyle şeylerde, baya bi inceledim... sade mdf ya da ağaç olanlara baktım ve aralarında en uygun merinos bence :) doğtaş 11bin falan istedi aynı şeylere.... :31:

cnm tekirdağdasın galiba istanbuldan bakabilirsin mobilyaları ben izmirdeyim burda çeşit daha kısıtlı istanbul gibi bir nimetim olsaydı inan daha ucuza bile bulabilirdim tek iş senin araştırmanda kalıyor cnm:34:

yıllarca kiralarda gezmiş eşyaları taş gibi olmasına rağmen mahvolmuş 5 ev değiştirmiş bir ablan olarak söylüyorum.salona bir küçük konsol $konsol-modelleri.webpbunun gibi üzerine salonun büyüklüğüne göre bir t.v birde masa sandalye takımı al yeter canım.tv ünitesi güzel modern görünüşlü ve bu aralar trend olan bir mobilya ama hem çok kocaman oluyolar toz alması dert konumlandırması dert her eve tv.ünitesi uymayabilir ama konsol her eve uyar koycak bir duvar muhakkak bulunur .masa sandalyesiz olmaz canım bir evin demirbaşıdır özel misafir sehbayla ağırlanmaz .sehbaya pasta börek konur ama çorbalı morbalı bir akşam yemeği sehbada yada mutfakta olmaz.tayinci olduğunu düşünürsek her evin mutfağı büyük değil o yüzden sığmayan büyük tencerelerini hergün kullanmadığın borcamlarını misafir çaydanlığını elinin altında kalabalık etmemesi gereken şeyleri konsola tıkarsın .baya bir döküntü toplar üstünde de t.v ooohhh misss.bide şunu söyliyim alıyosan iki üçlü iki berjer şeklinde al .ikili koltuk hiç işe yaramıyor.annen gelir kalmaya kaynanan gelir açar yatırırsın.ayrıca oturma odası yapma renk seçiminde ara renk seçersen günlük otururkende örtü örtersin hiç gerek yok iki ayrı odayı döşemye diyorum ben ...nacizane tavsiyelerim bunlar ...

cnm tekirdağdasın galiba istanbuldan bakabilirsin mobilyaları ben izmirdeyim burda çeşit daha kısıtlı istanbul gibi bir nimetim olsaydı inan daha ucuza bile bulabilirdim tek iş senin araştırmanda kalıyor cnm:34:

istanbulda evet modoko falan var ama oraya gidip gezmeye verilen benzin parası bana yapacakları indirime denk geliyor... bu arada izmirdeki arkadaşlar direk imalatçılara kendileri yaptırdılar çok da memnunlardı... hem de çok uyguna gelmiş :)

yıllarca kiralarda gezmiş eşyaları taş gibi olmasına rağmen mahvolmuş 5 ev değiştirmiş bir ablan olarak söylüyorum.salona bir küçük konsolEki Görüntüle 671682 bunun gibi üzerine salonun büyüklüğüne göre bir t.v birde masa sandalye takımı al yeter canım.tv ünitesi güzel modern görünüşlü ve bu aralar trend olan bir mobilya ama hem çok kocaman oluyolar toz alması dert konumlandırması dert her eve tv.ünitesi uymayabilir ama konsol her eve uyar koycak bir duvar muhakkak bulunur .masa sandalyesiz olmaz canım bir evin demirbaşıdır özel misafir sehbayla ağırlanmaz .sehbaya pasta börek konur ama çorbalı morbalı bir akşam yemeği sehbada yada mutfakta olmaz.tayinci olduğunu düşünürsek her evin mutfağı büyük değil o yüzden sığmayan büyük tencerelerini hergün kullanmadığın borcamlarını misafir çaydanlığını elinin altında kalabalık etmemesi gereken şeyleri konsola tıkarsın .baya bir döküntü toplar üstünde de t.v ooohhh misss.bide şunu söyliyim alıyosan iki üçlü iki berjer şeklinde al .ikili koltuk hiç işe yaramıyor.annen gelir kalmaya kaynanan gelir açar yatırırsın.ayrıca oturma odası yapma renk seçiminde ara renk seçersen günlük otururkende örtü örtersin hiç gerek yok iki ayrı odayı döşemye diyorum ben ...nacizane tavsiyelerim bunlar ...

ay evet yaaa sanırım ben de bi konsol/büfe ile sandalye masa takımı alıcam sadece... tv ünitesinin dolapları az sayıda o yüzden kullanışsız olur. konsol her şeyi toplar hem. koltuk takımını eğer salonum geniş olursa dediğin gibi 2 3lü ve 2 1li şeklinde almak isterim. ama tekirdağda genelde evler çok büyük değil :/ eğer salon küçük olursa onun yerine misafirlere ayrı bi odaya ekstra bi çekyat alıp yatırmayı düşünüyorum.... önerilerini ve tecrübeni paylaştığın için çok teşekkür ederimmmm :54:

Back
X