Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen beta hcg Yen’i Yen’i yükselmeye başlıyor bu yüzden silik çizgi çıkmış olabilir. Bir an önce kan testi yaptırın teyit edin..Adetim 7gun gecikti bugün idrar testi yaptım silik bi çizgi cıktı gebe olmasam bile bu çizgi normal mi
Eki Görüntüle 2269039
Yaa Inşallah vardır şu mübarek ayda o kadar dua ediyorum ki çocuk isteyen herkese versin allahım ara sıra adet olcak gibiagrım da oluyor o yüzden tedirginim
gebesin daha yeniAdetim 7gun gecikti bugün idrar testi yaptım silik bi çizgi cıktı gebe olmasam bile bu çizgi normal mi
Eki Görüntüle 2269039
Bence de pozitifAdetim 7gun gecikti bugün idrar testi yaptım silik bi çizgi cıktı gebe olmasam bile bu çizgi normal mi
Eki Görüntüle 2269039
Gözünüz aydın,sağlıkla ileerleyip kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar kan tahlilinde beta değerim 59.41 cıktı doktor hamile olduğumu söyledi ama haftaya tekrar gel bakalım dedi. Ocak ayında kimyasal gebelik olayı yaşadım aynısı olur diye çok korkuyorum ya