• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba gebelik var mı

Hnkaml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
23
2
1
30
Adetim 7gun gecikti bugün idrar testi yaptım silik bi çizgi cıktı gebe olmasam bile bu çizgi normal mi
IMG_20190515_141627_103.jpg

canım bence bi test daha yap. büyük ihtimal hamilesin ama işini şansa bırakma. elinde varsa bi test daha yap ve 2.silik çizgi ne zaman çıktı hemen mi

bence hemen bi tane daha test al yap. kan testi insanı daha cok üzüyo. beklerken hele birsürü şey kuruyon kafanda idrar restinde en azından 5 dkda öğreniyon. eğer tekrar öyle çıkarsa kan testi yaptır bence cabım ama sen bilirsin

Yaa Inşallah vardır şu mübarek ayda o kadar dua ediyorum ki çocuk isteyen herkese versin allahım ara sıra adet olcak gibiagrım da oluyor o yüzden tedirginim

Yaa Inşallah vardır şu mübarek ayda o kadar dua ediyorum ki çocuk isteyen herkese versin allahım ara sıra adet olcak gibiagrım da oluyor o yüzden tedirginim

Kuzum teste göre gebesin ama 7 gün gecikmeye daha koyu çıkması gerekirdi. Elinde varsa birtane daha yap veya kan ver. İnşallah seninledir meleğin 🙏

Peki adet olcakmisim gibi agrım oluyo ara sıra bide çok afedersiniz ama lekelenme oluyo sarı ve beyaz renkte acaba adet mi olucam yarın sabah ilk işim kantesti

Bunuda dün yaptım kan testi için bugün randevu aldım ya benim aldığım testler bozuk yada bilemedim 🤗

Eklentiler

• 20190516_174416.jpg
    20190516_174416.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar kan tahlilinde beta değerim 59.41 cıktı doktor hamile olduğumu söyledi ama haftaya tekrar gel bakalım dedi. Ocak ayında kimyasal gebelik olayı yaşadım aynısı olur diye çok korkuyorum ya

Kızlar kan tahlilinde beta değerim 59.41 cıktı doktor hamile olduğumu söyledi ama haftaya tekrar gel bakalım dedi. Ocak ayında kimyasal gebelik olayı yaşadım aynısı olur diye çok korkuyorum ya
Gözünüz aydın,sağlıkla ileerleyip kucağınıza almak nasip olsun inşallah👣

lütfen içini ferah tut. pazartesi hemen git yaptır tahlilini . sakın stres sıkıntı yapma. arkadaslar basımıza birşey gelince hemen tekrar gelcekmi diye korkuyoruz ama herşeyi Allah bilir. biz düşünüp bosuna canımızı sıkıyoruz malesef.

Back