Acaba erkenden bu belirtiler olur mu

Aslihanugur

BirSenBirBenVarızAmaBideBebekOlsaNeGüzelOlurdu❣️
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
750
360
103
Son 4akşamdır ateşim çıkıyor yanaklarım ateş baş dönmesi de 2gündür var baş ağrımda artıyor gözlerime vuruyor nerdeyse doktora gideceğim yarın nöroloji den gün aldım gözüm le ilgili mi acaba diye adetime ortalma 6gün var hamilelikte bu belirtiler bu kadar erkn olır mu acaba doktor röntgen veya mr çekmek isterse ne yapmalıyım ya hamile isem bir sıkıntı olur mu arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Önce vatan kaç gün var ona göre sabah aile hekiminden hcg baktirirsiniz eğer pozitifse kadindoguma gidersiniz eğer negatifse norolojiye gidin

Belirtiler icin birsey diyemicem herkese farkli oluyor cunku ama Doktora gebelik şüphem var, bebek istiyorum dersen zaten ne mr ne de röntgen çektirir. Adet zamanini bekler adet olursan gerek varsa cektirir.

Önce vatan kaç gün var ona göre sabah aile hekiminden hcg baktirirsiniz eğer pozitifse kadindoguma gidersiniz eğer negatifse norolojiye gidin
Erken gebelik testi alacağım sabah yapcam 6gün önce çıkıyormş sonuç sanırım

Erken gebelik testi alacağım sabah yapcam 6gün önce çıkıyormş sonuç sanırım
Benimki de ultra erken gebelik testi su tüketimimi bile inanılmaz azalttim idrar seyrelmesin diye buna ragmen çok çok silik çıktı bence bir gün daha bekleyin en azından dayanmak zor ama büyük ihtimalle pozitif göstermez

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 42
Belirtiler icin birsey diyemicem herkese farkli oluyor cunku ama Doktora gebelik şüphem var, bebek istiyorum dersen zaten ne mr ne de röntgen çektirir. Adet zamanini bekler adet olursan gerek varsa cektirir.
Erken gebelik testi alacağım sabah yapcam 6gün önce çıkıyormş sonuç sanırım yani adet olmadan 6gün önce

Evet anladım ben normalde test yapmak istemiyorum zaten ama yarın saat 15.30da randevu aldım baş dönmesi ateş oldgu için ondan önce eğer birşey varsa öğreneyim diye olmadı birde kan testi yaptıracagım galiba

Varsa kanda çıkar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah meleginiz sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…