• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA ENFEKSİYON KAPARMİYİM

Eskigunler

Sabırla geleceğin günü bekleyeceğim bebegim
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
918
Puanlar
38
İyi akşamlar bayanlar lütfen sorumu cevaplarsaniz sevinirim ben pazartesi rahim filmi cektirdim salı çarşamba mecbur bayram geldi halıları yıkadıktan sizce sorun olurmu ya doktorum filmden sonra antibiyotik verdi kullanıyorum inşallah sorun olmaz

Yokmu cevap verennnn

Canım ne sorun olur mu anlamdım İnan ki

Canm hali yikadim islandim ya onu diyorum enfeksiyon olurmu

Ha Yok canım sanmam sen iç çamaşırı temizliğine önem göster sık sık değiştir penye kullan üşütmemeye bak ayağında çorap olsun en azından

Ha Yok canım sanmam sen iç çamaşırı temizliğine önem göster sık sık değiştir penye kullan üşütmemeye bak ayağında çorap olsun en azından
Ayy inşallah canm ama zaten doktor filmden sonra antibiyotik verdi kullanıyorum zaten olsada o antibiyotik önler herhalde dikkat edyrm iccamasirimi degistiririm sıksık

Ayy inşallah canm ama zaten doktor filmden sonra antibiyotik verdi kullanıyorum zaten olsada o antibiyotik önler herhalde dikkat edyrm iccamasirimi degistiririm sıksık
Aynen canım birde dediğim gibi üşütmemeye bak

Üşütmeyle enfeksiyon aynı şey değil. İdrar yıllarını üşütmemek için dikkat et ıslak kalma mümkün olduğunca işini çabuk halledip üzerini değiş. Hatta çizme gibi bir şey giyebilirsin ıslanmamak için. Antibiyotik mikrop kapıp enfeksiyon olmaman için vermiştir. Malum film çekilirken yabancı bir sıvı verildi az da olsa tahriş oluştu içeride ve bakterilere açık hale geldi.

S
Üşütmeyle enfeksiyon aynı şey değil. İdrar yıllarını üşütmemek için dikkat et ıslak kalma mümkün olduğunca işini çabuk halledip üzerini değiş. Hatta çizme gibi bir şey giyebilirsin ıslanmamak için. Antibiyotik mikrop kapıp enfeksiyon olmaman için vermiştir. Malum film çekilirken yabancı bir sıvı verildi az da olsa tahriş oluştu içeride ve bakterilere açık hale geldi.
Şükür bitti zaten halılar Son 3 halim vardı korkumdan yikiyamadım antibiyotik bitince insallah pazartesine

Back