Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar benim kız martın 16sda 6.ayını doldurdu.ben sabahları bir kaşık pekmez bazen yumurtanın sarısını yediriyorum.öğlenleri kıymalı sebze çorbası yapıyorum içine pirinç bulgur mercimekte katıyorum. arada hero baby meyve püresi yediriyorum.sizce vermem gereken daha neler var.
ben anne değilim ama annem bize yedirirmiş bebekken halada çok severim o çorbadanda verebilirsin şöyle yapılıyor kırmızı mercimek patates pırasa havuç kabak brokoli ıspanak hepsini bir tencereye koyup az suda haşlıyorsun sonra blendrlayıp az yağda un kavurup çorbayı içine döküp bir taşım kaynatıyorsun çorba hazır afiyet olsun istersen içine biraz tavuk suyuda koyabilirsin
benim oğlum 25 martta doldurdu 6yı bana dr mercimek bulgur verme dedi niye bilmiyorum ama cok nadır bıraz mercimek ilave ediyorum daha bulgur vermedim..tarhana yapıp sebze corbalarına karıstırabılırsin.. meyvesine yada kahvaltısına ceviz fındık badem ilave edebilirsin..kahvaltısına tahin ilave edbilirsin...ben ceviz falan koyarsam tahin koymuyorum ağır gelebilir diye..kahvaltısına marmelat ilave edbilirsin pekmezle donusumlu...ben peynırınıde kendım yapıyorum ıkı uc gunluk falan deneyebilirsin..peynıraltı suyunuda sebze corbalarına ılave edıyorum...
kızlar benim kız martın 16sda 6.ayını doldurdu.ben sabahları bir kaşık pekmez bazen yumurtanın sarısını yediriyorum.öğlenleri kıymalı sebze çorbası yapıyorum içine pirinç bulgur mercimekte katıyorum. arada hero baby meyve püresi yediriyorum.sizce vermem gereken daha neler var.
dr.umuz 6.ayı doldurduğumuzda ek gıdaya geçiş yaptırmıştı.tuzsuz beyaz beynir.birkaç bebe bisküvisi yumurta sarısının çok azı(ağır gelebilir yavaş yavaş arttırırsın dedi.)bunlar sütle veya meyve suyuyla karıştırıp veriyodum.kıymayı vermemişti.et,tavuk suyuyla başladık sonraki aylarda azar azar çorbasına ekledik.sebzeleri(patates,havuç,kabak) buharda haşlayıp içine çok az irmik katıp pişirdim va az zeytinyağı ekledim.ilk başalarda süz ve suyunu içir dedi dr. ,sonra blendırdan çekip verebilirsin demişti.tuz,çilek,salça,bal,yumurta beyazı,patlıcan,domates 1 yaşına kadar yasak dedi.kendim yoğurt yaptım ve içine meyve püresi ekledim azar azar.armut,elma kompostosu yapıp şekersiz tabi kaşıkla suyundan verdim.pirinci fazla kullanırsan birde muzu kabızlık yapabilir.mercimekte vermemişti dr.umuz.bizim listesimz bu şekildeydi.
yanlış yazmısım oğlum subatın 25inde 6yı doldurdu..ve biz ek gıdaya 4 bucuk aylıkken basladık coğu seye baslamıstık zaten oyuzden drumuz 6.ay kontrolunde bal sut yumurta beyazı patlıcan çilek tuz 1 yasına kadar mercimek bulgur 8.ayına kadar yasak onlar dısında herseyi verebilirsin dedi..