• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bu ay olacak mi

İnşallah hepimiz tez vakitte sağlıkla hayırla kolaylıkla güzel haberler alırız hamiş oluruz kızlar 🫶🏼🥰 benim bat bugündü test yaptım negatif adeti bekliyorum. Gelecek ay olur artık umarım temmuzda evlilik yıldönümüze denk geliyor en güzel hediye olur bize 🥲💖

Bizimde 3. Yilimiza girmek üzereyiz hic korunmadik ama olmadi bu ay yeniden ovulasyon testi deniyorum bakalim. Sizin 5 ay çok erken daha çok kafaniza takmayin ben her ay umutla beklediğim için cok pişmanım olmadığı zamanlar üzüntüsü çok oluyor ama inşallah sizi çok bekletmez 😊
Merhaba, bizde 5 aydır istiyorduk 3 ay ovulasyonla takip ettim olmamıştı son ay hem ovulasyon hemde sperme zarar vermeyen jel kullandım ve şu an hamileyim çok şükür, bilmiyorum o yüzden mi ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum, burayada yazmak istedim belki birine faydası dokunur 🙏🏻

Merhaba, bizde 5 aydır istiyorduk 3 ay ovulasyonla takip ettim olmamıştı son ay hem ovulasyon hemde sperme zarar vermeyen jel kullandım ve şu an hamileyim çok şükür, bilmiyorum o yüzden mi ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum, burayada yazmak istedim belki birine faydası dokunur 🙏🏻
Söylediğiniz jeli biliyorum ama hic kullanmadim sizin kullandığınız in ismi neydi

Merhabalarr
Evliliğimin neredeyse 3 yılı dolmak üzere, Şubat ayından bu yana bebek deniyoruz.. uygulamaya göre olasi yumurtalama gunlerini degerlendirmeye çalıştık hep ama bazen 3 gün ust uste iliski olmadığı zamanlar oldu bazen çalıştığım için yorgun oldum halim olmasi vs bir türlü henüz tutmadi yani🫤
Nisan ayinda doktoruma gittim genel kontrollerimi ve istedigi tüm kan tahlillerimi yaptırdım her şey cok normal gayet sağlıklı olduğumu söyledi 6 ay dene bakalim dedi
Bu arada 26 yaşındayım, eşim 32 yaşında
4 aydir gebelik olmadi bu ay 5. Ayım ve bu ay ilk defa tamamen düzenli ilişki oldu diyebilirim 29 günde regl oluyorum bu ay
12-14-16-17. Gunler ilişki oldu beklent çok yüksek ve cok umutluyum sanki içime bi şey düştü olmuş gibi hissediyorumm
Bat 18 haziran son 6 gun kaldii 💖💖
Benim gibi umutla bekleyen anne adaylari ile sohbet etmek istiyorummm ayrica
Bu sekilde hic bir sorun yokken deneyip sonrasinda gebelik haberi alan annelere tecrubelerinizi aktarabilirmsinizzz
İyi akşamlar benim de regl 18 haziran ben de bekliyorum eşim yurt dışına gittiği için çok değerlendiremedik sadece bir 4 gün kullandığım bir uygulamada Regal bittikten bir hafta süre kadar vermişti bize biz de o süreyi değerlendirmeye çalıştık yaklaşık 2 haftadır bel ağrısı kasık ağrısı bacaklarda ağrı affedersin kusura bakma vajinal akıntım beyazı ara sıra gaz sancısı oluyor daha önce bir gebelik geçirdim 5 ayda kaybettim kalbi durdu onda ise sadece göğüs ağrısı ve yerleşme kanamam olmuştu şu an 18 haziran'a bir 4-5 gün kaldı göğüs ağrısı ve yerleşme kanaması hariç bütün belirtileri taşıyorum var mı bilmiyorum Allah isteyen herkese versin amin

İyi akşamlar benim de regl 18 haziran ben de bekliyorum eşim yurt dışına gittiği için çok değerlendiremedik sadece bir 4 gün kullandığım bir uygulamada Regal bittikten bir hafta süre kadar vermişti bize biz de o süreyi değerlendirmeye çalıştık yaklaşık 2 haftadır bel ağrısı kasık ağrısı bacaklarda ağrı affedersin kusura bakma vajinal akıntım beyazı ara sıra gaz sancısı oluyor daha önce bir gebelik geçirdim 5 ayda kaybettim kalbi durdu onda ise sadece göğüs ağrısı ve yerleşme kanamam olmuştu şu an 18 haziran'a bir 4-5 gün kaldı göğüs ağrısı ve yerleşme kanaması hariç bütün belirtileri taşıyorum var mı bilmiyorum Allah isteyen herkese versin amin
Epey bir belirtiniz var inşallah olmuştur 😻🙏🏻 kaybınız icin çok üzüldüm inşallah saglikla kucağınıza alacaginiz bir bebeginiz oluur 🩷
Ben belirti olarak bu ay kendimi cok dinlemedim gectigimiz aylarda hep sızı falan hissederdim rahmimde veya göğüs hassasiyeti hep kontrol ederdim bu ay sabirla beklemeye çalışıyorum ama diger aylardan farklı olarak sadece dediginiz akıntıyı farkettim ister istemez
Süt gibi beyaz bi akıntım oldu birkac gun once hala devam ediyor..birde bugun bi an agzima kan, metal tadi geldi dişim kaniyor sandim..