kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr... takrar selam herkese yorum yapan herkese teşk ederim...bugün eşimle gittik tekrar güya dünden için çıkacağına yemin billah etmişti ama bugün akşama zor yetişmiş...sonunda aldık bileziğimi...allaha şükürler olsun...inanın geç saat olmasına rağmen yorum yapanları bilgilendirmek için üşenmedim kalkıp yazdım...sağolun kızlar tavsiyeleriniz işime yaradı...en çok da duvara asılı olan belgeden bağlı olduğu kuruma şikayet edin diye bi yorum gelmişti....evet gerçekten yaptım kurumun adını aldım ve resmen tehdit ettim...cuma günü akşamına en son yapılmazsa siz görün bakalım ben napıyorum...bu dükkanın adını karalayabileceğim heryere karalayacağım yemin ederim yapacağım dedim... gevelemeye başladı...siz bilirsiniz...ben en kötü ihtimalle bileziğimden olucam ama sizin kaybınız daha beter olucak ilk önce bağlı olduğunuz kuruma şikayetle başlayacağım...ve arkasından internette devam edeceğim....müşterilerin ayağını kesmek için eşe dosta cümle aleme yağdıracağım dedim...inanın kızlar cuma akşamı bilezik tastamam hazırlandı...:) noldu dedim demekki toptancı hikayeleri geresizmiş nevardı 2 ay oyalayacak kendinizi uyanık sanıyorsunuz benim bileziği ne kadar kullansak kar diye düşündünüz değilmi dedim...valla kızlar okadar sinirliydim ki ağzıma geleni saymışım vallahi...eşimle beraber allah ne verdiyse....bin beter oldular...ama aldım sonunda ....çıkarkende dedim ki....bu paranın maddi yönünü haram edemem belki ama 2 ay boyunca bu bileziği kullandınız işte onu haram ediyorum...çocuk çoluğunuzun boğazından çıksın o haram dedim... işte böyle...şubat ayının 18 inde verilen bilezik taaaa mayısın 4 ünde hazırlandı...görende bilmem kaç karat pırlanta sanır altı üstü dümdüz bi bilezik.... herkese teşekkür ederim kızlar...
E geçmiş olsun diyelim o vakit,
ama siz siz olun bundan sonra,bu tarz konularda kimseye güvenmeyin.
Bu arada belge olmaz demişsiniz de,oluyor.
Biz aldığımız bütün takılara belge alıyoruz.
Küçük bir kart zaten siz istemeden veriyor kuyumcular,
üzerinde kaç ayar olduğu,gramı,markası vs yazıyor.
Ve asla bırakmayın bir daha kuyumcuda.
Ne zaman yapacak bileziği o zaman alsın sizdekini.
Neticede 22 ayar bilezik,her türlü alıcısı var.
Şöyle oymalı böyle işlemeli olsun demiyorsunuz ki,
22 ayar tahminen 17-18 gr bişey.
Siz almasanız eritmezler bile,bir kaç güne müşterisi bulunurdu.
Bizim devamlı alışveriş yaptığımız kuyumcumuzda bile,
alıcağımı aldıktan sonra devamlı kullandığım takılarımı çıkarıp parlatmaları için verdim.
Yarım saat sonra gelir denildi,o yarım saati bile dışarıda oyalanarak geçirmedim.
Dükkandan çıkmadım:)Olur ya başına bir hal gelir,karışır eder,bi aksilik çıkar.
niye sıkıntı yaşayım,aklım kalıcağına giden yarım saatim olsun.