- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ben pek anlamam bu işlerden ama 2 ay süre bana da uzun geldi açıkcası. Yani neden bu kadar uzadı dediğinizde bir açıklama yapmıyorlar mı?
Hiç belgesiz, faturasız mı verdiniz bileziği ellerine ?
her gidişimizde ve arayışımızda toptancı getirmedi işler yavaşmış bu aralar falan diyorlar...ha birde fuar mı ne varmış o yüzden gecikmiş gibi hikayeler anlatıyorlar... başka bi sebep yok... yani ne inkar ediyorlar nede veriyorlar...
Arkadaşım altını verdiğinize dair bil belgeniz var mı?
Gurbette tanımadığınız yerde neden böyle işler yapıyorsunuz.
2 ay ne demek sıfır araba alsan 2 haftada geliyor eni konu bilezik !
bir de anlamadığım koskoca kuyumcular çarşısında anında 22 ayar bilezik alacak bir yer yok muydu?
heryer sebil gibi bilezik ? Neden beklediniz ki ?
Kızlar bu konu yeri değil belki ama merak ettiğim birşey var konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek birşey sormak istiyorum.Bu konuyu okuyunca aklıma geldide Geçenlerde 14 tane bileziğini sakladığı yerde bulamadığı için konu açan ve eşinin bu durumdan haberi olmayan biri vardı bilginiz varmı acaba bulundumu o bilezikler.Çok çok üzülmüştüm aklımda kalmış inşallah bulunmuştur.
bir de anlamadığım koskoca kuyumcular çarşısında anında 22 ayar bilezik alacak bir yer yok muydu?
heryer sebil gibi bilezik ? Neden beklediniz ki ?
Kızlar bu konu yeri değil belki ama merak ettiğim birşey var konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek birşey sormak istiyorum.Bu konuyu okuyunca aklıma geldide Geçenlerde 14 tane bileziğini sakladığı yerde bulamadığı için konu açan ve eşinin bu durumdan haberi olmayan biri vardı bilginiz varmı acaba bulundumu o bilezikler.Çok çok üzülmüştüm aklımda kalmış inşallah bulunmuştur.
daha önceden de ordan yapıyorduk altın işlerini o yüzden oraya gidiyoruz... o anda bu fiyata ve grama uyabilecek bi bilezik yoktu ellerinde...zaten genelde bilezikler yapılarak hazırlanıyor... daha öncede bu şekilde oldu hep...ama hiç bu kadar uzun sürememişti...
Bu kısmı ben de düşündüm aslında ama, acaba ozel bir model falan mı yaptırmak istedi?
ahhh canım yaaa...
ben hiç duymadım.. çok üzüldüm ben de...
Konuyu hatırlıyorum ama sonuc ne oldu bilemiyorum canım. İnşallah bulmuştur...
+ olarak verdiğiniz parayı onlar mı istedi siz mi verdiniz ?
Valla akrabamla bile böyle riskli iş yapmam,insan beşer birgün şaşar ...
Param çok kıymetli çok zor kazanılıyor çünkü elin adamının iki lafına paramı+bileziğimi neden vereyim?
Yarın sabah gidin alın arkadaşım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?