Türkçe, yazıldığı gibi okunan bir dil değildir. Geleceğim yazar, gelicem okursunuz. Ağabey yazar, abi okursunuz. Hanım yazım kurallarından haberdar herhalde, belki boş bulunmuş okuduğu gibi yazmıştır. Belki bir harfe basmıştır yazamamıştır.Soru eki olan -mi' yi ayirmissiniz ancak biliyo musunuz nedir? Biliyor musunuz? Guzel Turkce'mizi guzel kullanalim...
Pardon siz niye boyle bir tavir icerisine girdiniz? Kim asagilamis ki? Eklerin basina kesme getirebilirsiniz bilmiyorsaniz bunuda ogrenin. Polemik vb isim degil git kendi denginde birine satas lutfen sana istedigin malzemeyi verir..hadi bakalimTürkçe, yazıldığı gibi okunan bir dil değildir. Geleceğim yazar, gelicem okursunuz. Ağabey yazar, abi okursunuz. Hanım yazım kurallarından haberdar herhalde, belki boş bulunmuş okuduğu gibi yazmıştır. Belki bir harfe basmıştır yazamamıştır.
Bu şekilde birini aşağlayacağınıza TDK'ya bakın, Türkçemiz kelimesindeki -miz eki kesme işaret ile ayrılmaz. Ayrıca Türkçe tuş takımı kullanırsanız, ayırmışsınız yazılır. Ayirmissiniz diye konuşmuyoruz biz. Yunanca'da rastlayabilirsiniz bu aksana.
Sen değil, siz. Her ekin başına kesme gelmez, bakınız TDK. (Türk Dil Kurumu bu arada) Hadi bakalım değil, nezaket. Hanım bize terlik sormuş sizin cevabınız ne alaka, biz de onu çözemedik. Ego olsa gerek. Malzeme aramıyorum ama şu tavrınıza malzeme diyebilirim oldukça yerinde olur, kendi dengim konusunda çok haklısınız. Ama bunun siz olmadığı kesin, kendinizi bildiğiniz için teşekkürler. :))))Pardon siz niye boyle bir tavir icerisine girdiniz? Kim asagilamis ki? Eklerin basina kesme getirebilirsiniz bilmiyorsaniz bunuda ogrenin. Polemik vb isim degil git kendi denginde birine satas lutfen sana istedigin malzemeyi verir..hadi bakalim
İnsanlar itis kakistan bikmaz mi? Ne zevk alirlar hic anlamiyorum.. Sahsen yoruluyorum boyle cevap vermeye o yuzden tamam siz en buyuksunuz en dogrusunuz...Sen değil, siz. Her ekin başına kesme gelmez, bakınız TDK. (Türk Dil Kurumu bu arada) Hadi bakalım değil, nezaket. Hanım bize terlik sormuş sizin cevabınız ne alaka, biz de onu çözemedik. Ego olsa gerek. Malzeme aramıyorum ama şu tavrınıza malzeme diyebilirim oldukça yerinde olur, kendi dengim konusunda çok haklısınız. Ama bunun siz olmadığı kesin, kendinizi bildiğiniz için teşekkürler. :))))
Teşekkürler. :) En büyüksünüz ile en doğrusunuz arasında virgül olmalı bir de.İnsanlar itis kakistan bikmaz mi? Ne zevk alirlar hic anlamiyorum.. Sahsen yoruluyorum boyle cevap vermeye o yuzden tamam siz en buyuksunuz en dogrusunuz...
Tamam uzatma artik iste...Teşekkürler. :) En büyüksünüz ile en doğrusunuz arasında virgül olmalı bir de.