• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba ben mi abartıyorum ?

asigimbensana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
228
1
0
İstanbul
öncelikle merhaba bayanlar,
bi kaç gündür kafama taktığım bi şey var ve abartıyor muyum diye düşünüyorum artık. bir de siz karar verin..

en baştan anlatayım.. benim nişanlımın benden önce hayatında bi kız varmış. o kız bizimkinin ilk aşkıymış. onunla ciddi düşünüyolarmış ama kız nişanlımı terketmiş. benim hayatımda da nişanlımdan başkası olmadı. sonra da benimle tanıştı ve keşke seninle daha erken tanışsaydım diye ah çekti. neyse işte ben ona bi ara "o kızı tamamen aklında ve kalbinde bitirdin mi" diye sordum bana çok kızdı. "ben onu unutmamış olsaydım seninle olmazdım. sen bana inanmıyor musun. bugüne kadar sana olan sevgimi anlamadıysan ben daha ne yapabilirim" diye kızdı kızdı kızdı......

ama nedense her zaman ayrılık şarkıları dinliyor mesela; seni unutamadım, gittin ellerin yari oldun, keşke seni sevmeseydim.... gibi bir çok dinlediği müzik var. 2 hafta önce askerden izne geldi. buluştuk. evden koşa koşa çıktım. ben onu deli gibi özlemişim hasret gidermeye çalışıyorum, konuşuyorum, defalarca onu nasıl sevdiğimi anlatıyorum felan ama o halen yanımda bu tür müzikleri dinliyordu ve ben ona çok kızdım o da özür diledi. bi daha dinlemem böyle şeyleri dedi. kapattık konuyu. ama daha geçenlerde tekrar tekrar aynı müzikleri dinleyip durdu. şimdi diyeceksiniz ki alttarafı bir müzik işte. ama öyle değil. insanlar kendilerine hitap etmeyen şeyleri dinlemez, yapmaz, düşünmez. haksız mıyım ?

daha dün facedeki bir paylaşımı beğenmiş; "Hani insan sarhoş olur ya unutur her şeyi. Ama ben unutamıyorum 3 şeyi; seni, sesini, gözlerini, " diye
ben bunu tevafuken gördüm. sonra kendi kendime düşündüm demekki halen o kızı unutamamış dedim..

bilmiyorum kızlar kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum. sizce haklı mıyım yoksa abartıyor muyum ?

akıl verin bana lütfen..

canım yarım kalan şeyler hep özletir kendini ama bu onu sevdiğinden değil sadece yarım kalanlar acıtır insanı zamanla kapanır yaralar merak etme bence mutlaka seni seviyordur senden uzak kaldığı için içinde boşluk oluşmuştur....

canım yaa o tarz muzık dınlemesı tamamen zevk meselesıdır .dınledıgı muzıgın altın da bırseyler aramaya gerek yok .

mesela erkeklerın genelı arabesk muslum gurses dınlemeye bayılır .ama dınleyenlerın hepsı de arabesk takılmaz:9:

tamamen zevk meselesı canım

Son düzenleme:
canım yaa o tarz muzık dınlemesı tamamen zevk meselesıdır .dınledıgı muzıgın altın da bırseyler aramaya gerek yok .

mesela ereklerın genelı arabes muslum gurses dınlemeye bayılır .ama dınleyenlerın hepsı de arabesk takılmaz:9:

tamamen zevk meselesı canım

evet yaaa sen deyince farkettimde bende ayrılık şarkılarını severim pek müzik dinlemesemde özellik slow popun ayrılık şarkıları çok hoşuma gider:))))

Son düzenleme:
Sanırım seni şarkıların içinde geçen sözler aldatıyor..
Bence seni seviyor,şüphe etme bundan..
Sadece erkekler askerde kendilerini yapayalnız hissedermiş,
şarkılarla fln avunurlarmış.. O hissin verdiği birşeydir buda..
erkekler bayılır zaten içinde ayrılık,hasret,özlem olan şarkılara..
bence de kesinlikle zevk meselesi..

sana ilgisi ve sevgisi var ki seninle evlilik yolunda ilk adımı atmış canım..
o değil, sen bitir kafanda bu meseleyi..kendi içine kurt düşürme:34:
mutluluğunuz daim olsun..
:16:

bu arada bende slow müziğe çok ilgiliyim..
altında bişey aramamalı..:40:

Siz artık nişanlısınız.. Böyle şarkı mısralarından havanın garipliğinden filan sorunlarla en güzel günlerinizi mahvetmeyin derim.. Zira olmadık şeylerden tartışmak saygıyı zedeleyeceği gibi tartışmanın da kalitesini düşürür (: Nişanlına askerlik psikolojisi yetiyorken bir de sen köstek olma :P Destek ol, düğün hazırlığına bakın cici cici şeyler alın yuvanıza (:

Ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle...

Böyle sarkilar dinlemesi hic bir sey ifade etmez bence.
Benim esim bir Ahmet kaya, bir bakmissin ankara oyun havalari, bir bakmissin hey
sexy lady, bazen acili ask sarkilari dinliyor.
Takma kafana bence nisanliliginin tadini cikar.

Yarım kalmış bir ilişki ve terk edilmiş bir adam. Tabiiki ara ara eskiyi yad edecek içinde istemeden.
Bu acı vericidir anlıyorum fakat sizin bunu üstelemeniz onun içinde çok zor.
İster istemez bir müzik çaldığında sadece dinlemek olsa bile kafasında sizin baskınız aklına gelecek, dolayısıyla o kişide düşecek aklına.
Bu konuyu hayatınızdan tamamen çıkarın, dilinize asla getirmeyin.
Sizi sevdiğini söylüyor ve nişanlısınız şimdi.
İçinizi kurcalarsanız asıl hedeften uzaklaşırsınız.

Abartmıyorsunuz, yanlış davranıyorsunuz.

başlığada yazdığın gibi canım abartmışsın
bende çok severim ayrılık şarkılarını ama evliyim ve eşimi seviyorum sadece zevk meselesi olabilir
bence daha fazla dramatize etme olayı
seni sevmese neden senle evlenmek istesin değilmi ama

ben aynı şeyi düşünmüyorum. Mutlaka size bir ilgisi sevgisi saygısı vardır ama etrafımda o kdr çok örnek varki eski aşkını unutamayıp brz ilgisini çeken bir kızla evlenip sonuçta hüsrana ugrayan insanlar.. Bu sizin ilişkinizede baglı, size olan tavrına geçmiş ilişkisinin nasıl bittiğine sizin ne kdr süredir tanıştığınıza hepsine bağlı. İyi düşünmeniz gereken bir konu sizi seviyor o kesin ama yeterli mi ve diğeri hayatında ne kadar yer ediyor.

bi kaç gündür kafama taktığım bi şey var ve abartıyor muyum diye düşünüyorum artık. bir de siz karar verin..

en baştan anlatayım.. benim nişanlımın benden önce hayatında bi kız varmış. o kız bizimkinin ilk aşkıymış. onunla ciddi düşünüyolarmış ama kız nişanlımı terketmiş. benim hayatımda da nişanlımdan başkası olmadı. sonra da benimle tanıştı ve keşke seninle daha erken tanışsaydım diye ah çekti. neyse işte ben ona bi ara "o kızı tamamen aklında ve kalbinde bitirdin mi" diye sordum bana çok kızdı. "ben onu unutmamış olsaydım seninle olmazdım. sen bana inanmıyor musun. bugüne kadar sana olan sevgimi anlamadıysan ben daha ne yapabilirim" diye kızdı kızdı kızdı......

ama nedense her zaman ayrılık şarkıları dinliyor mesela; seni unutamadım, gittin ellerin yari oldun, keşke seni sevmeseydim.... gibi bir çok dinlediği müzik var. 2 hafta önce askerden izne geldi. buluştuk. evden koşa koşa çıktım. ben onu deli gibi özlemişim hasret gidermeye çalışıyorum, konuşuyorum, defalarca onu nasıl sevdiğimi anlatıyorum felan ama o halen yanımda bu tür müzikleri dinliyordu ve ben ona çok kızdım o da özür diledi. bi daha dinlemem böyle şeyleri dedi. kapattık konuyu. ama daha geçenlerde tekrar tekrar aynı müzikleri dinleyip durdu. şimdi diyeceksiniz ki alttarafı bir müzik işte. ama öyle değil. insanlar kendilerine hitap etmeyen şeyleri dinlemez, yapmaz, düşünmez. haksız mıyım ?

daha dün facedeki bir paylaşımı beğenmiş; "Hani insan sarhoş olur ya unutur her şeyi. Ama ben unutamıyorum 3 şeyi; seni, sesini, gözlerini, " diye
ben bunu tevafuken gördüm. sonra kendi kendime düşündüm demekki halen o kızı unutamamış dedim..

bilmiyorum kızlar kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum. sizce haklı mıyım yoksa abartıyor muyum ?

akıl verin bana lütfen..

şimdi bu şarkıları dinlemesi bir şey ifade etmez diyemicem, çünkü nişanlının yaşadığı terk edilme durumunu ben kayınımdan biliyorum.
zamanında sevgilisi onu bazı sebeplerden dolayı ona acı çektirmek için terk etmiş.
ve o da bu yüzden çook arabesk ve damar takılır hatta şarkılara bağıra bağıra içtenlikle kafa sallayarak eşlik eder bizi de güldürür :1:
sonra kayınvalide de 'eyvah eyvah bizimki yine efkarlandı, bacak kadar kız oğlumu ne hale düşürdü' der...

ama...
işte sadece bu kadar...
sonunda içlerinde kalan acıyı böyle bitirmeye çalısırlar, hatta bu 'mağdur' olma durumu sanki onlara adeta zevk verir ama
benim gördüğüm kadarıyla terkedenlere geri dönmezler merak etme...

bırak dinlesin, acısını bitirmeye çalışsın ama kendi metotlarınla onun kafasını dağıtmaya çalış, başka yerlere yönelt ki, aklına hiç gelmesin :47:
ve bence bir daha sakın 'unuttun mu' diye sorma, yoksa gereksiz yere yine kafasına sokarsın...
zamanla gösterdiğin vefa, güvenirlik, anlayış ve dostluğun ile daha iyi biri olduğunu anlayacak ve kesinlikle unutacak...göster kendini:34:

canım belkde askerde seni özlemiştir aklına sen gelmişsindir şarkıları dinledikçe alışmış hoşuna gitmiştir niye illa eski kız arkadaşına yorumluyorsun kii
ama şunuda söyleyeyim kimse ilk aşkını unutamaz içinde yaşar durur sessizce kimisi unutur aklına gelmez kimisi arda sırada hatırlar ahh geçirir ama ondan sonra en sevdiği kızla evlenir oda seninle evlenmek istediğine göre bence unutmuştur abartma ama sen birtakım imalarda bulunursan nişanlının aklına düşürürsün yapma böyle şeyler

Benim eşim de arabada açar bazen bu tür şarkıları.

Bozuluyorum içteniçe.Hoşuma gitmiyor.

Benden önce ciddi bir ilişkisi olmamış ama yine de hoşlanmıyorum dinlemesinden.

Bayılıyolar dramatik müzikler dinlemeye.

Geçen gün ankaranın bağlarını dinliyordu.Bilirsiniz sözleri o cinsten...

Yanyan baktım kaşımı kaldırıp,, gülüyor.

Anlıyor ne düşündüğümü:27:

ayy kızlar size ne kadar teşekkür etsem az. içime su serptiniz. bi daha geçmişi açıpta benimkinin aklını bulandırmam. sizi seviyorum :)
baskı yapmasam iyi olur :/

akıl verin bana lütfen..

Tatlım insnalarda bu vardır birileri onu terkettıyse sırf terkedildikleri için içlerinde bi eziklik hissederler.Yani nişanlın sırf onu senden daha cok sevdıgı ıcın değil o tür müzikleri sevmesi dinlemesi.Ayrıca hadi diyelimki onu düşünüyor aklından çıkaramıyo bu durumda senın devreye girmen gerekıyor . Onu mutlu edecek kimseyi hatırlatmayacak aktiviteler yapmalısın.Onu severken kendını bu şekilde motive etme o başkasını seviyor deme; bu zamanla sende saplantı haline gelir ve gelmişte..
Örneğin benim sevgilimde bazen alakasız şarkılar dinliyor paylaşıyor begeniyor.Bunların bizim için bir önemi olmamalı ve olsa dahi bunu onlara hissettırmemelıyız.Mazallah ilişkimizin kaosa sürüklenmesine (erkek kısmı özelliklede bu duyguyu hisseder) sebep olabiliriz :)
Sana tavsiyem bunu ona çok hissettirme ve sevginizi küçük ataklarla alevlendir :) Fazla ve yersiz bir şekilde ilgilenmek yerine yeterli bi şekilde bogmadan ilgini göster İşe yarayacaktır ;)

Neden sizden onceki sevgilisi hakkinda nisanliniza sorular sorup aklina getiriyorsunuz ki?
Sizene sizden oncekinden?Akli kalbi onda olsa inanin sizle beraber olmazdi
onun pesinde olurdu.Hic bir erkek sevmedigi kadinin yaninda durmaz bir dakika bile...

Sarkilara gelince bende severim ayrilik sarkilarini,slov huzunlu sarkilari...
Ne yani esimden baska birimi var aklimda demek oluyor bu?Tamamen zevk meselesi...

Peki,nişanlınız eski sevgilisinden bahsediyor mu?Unutumamış gibi görünüyor,nasılsa nişanlılık dönemindesiniz,onu iyice tanımaya çalışın.Unutamamışsa eğer çok zor...

Kaç yıl geçti bu olayın üstüne eşinin sana davranışları nasıl bence bunların cevabı önemli

ben nişanlımın geçmişine önem vermiyorum. sadece unutup unutmamasına kafam takıldı. aklı başkasındayken bedeni yanında olan sevgiliyi kimse hazmedemez değil mi ?
bana eski sevgilisinden bahsediyo arasıra. mesela diyoki "eğer bn o kızla devam etseydim ve beni askerde bekleyen sen değil de o olsaydı ben kafayı yerdim. o bana cok çektirdi. ben senle mutluyum onu bana unutturdun. o senin eline su bile dökemez. sakın kendini onla kıyaslama". diyo. ben nişanlıma inanıyorum beni cok seviyo. ben ona hep diyorum SENİ BANA HAZIRLAYAN BÜTÜN KADINLARA TEŞEŞEKKÜR EDERİM.. diyorum ama işte unutup unutmamasına takıldım biraz
neyse işte ne demiş ferhat göçer; biz aşkımıza bakalım :) :77:

Back