Gebeliğe Hazırlık Acaba bebis var mı??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 1 hafta var
Adet oncesi belirtilerde olabilir ben istenmeyen bi gecelik tasadigimda inanilmaz adet belirtisi yasadim ha geldi ha gelecek diye birde adet zamanindan once akinti diyolar ya o oldu ama hic fark etmedim altim hep nemli gibiydi adete yakin o belirtide kayboldu adet gunu gectikten sonra gogus ucu agrisi oldu

Merhaba kizlar size bir sorum olucak ben bu ay incir kuru uyguladim normalde hep 45 gunde bir adet oluyorum bu ay adetime 2 hafta kala kahverengi akintim oldu ertesi gun pembe leke geldi peceteye ve adetimi 6 gun gectim idrar testi yapiyorum ama negatif...gebelik olsa testte cikarmiydi..

6 aydır evliyim hiç korunmadim zaten her ay bir umutla bekliyoruz işte ama hüsranla sonuçlanıyor..sizde bebek yada hamilelik var mı??
benim istenmryen gebeligim olmustu saglik sorunu yuzunden hic dusunmeden hemen aldirdim ama su an cok pismanim onum acusini her zaman yasiyorum 6 ay cok kisa bi sure normal saglilikli kisilerde bile 1 yil kadar olabiliyo bu tarz seyler icini ferah tut adet duzensizligin yoksa olur insallah en kisa surede

1 hafta var canım

Ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma ignesi kullandım canim..
İgnenin 12.günü yani adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım negatif çikti..
Bugun ignenin 15.günüydü..erken gebelik testim silik çıktı..
Yarın sabah gidip tekrar kan vereceğim..
Istersen bi kac gun daha bekle bence..ben cok üzüldüm negatif görunce..

Bu ovulasyon testi gebelik testi değil Doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay ilk kez denedik olmadı bu ay ikinci denememiz bugün ilk kez ovulasyon testi yaptım böyle çıktı
Insallah en yakin zamanda hamile kalirsin ben korunmayi biraktigim ikinci ayinda hamile kaldim fakat düsuk yaptim

Back