• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba bebekmi ?

yusraa

kızım benim dünyamm
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
249
48
43
hanımlar ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ve evlndiğimizden beri eşimde bende çocuk istiyoruz 2 aydır tedaviye başladık progestan ve klomen kullanıyorum ben düzenli olarak 28 güne bir adet görüyorum cok nadirdir 1 gun geciktiği genelde hep erken olur zaten ama bugun 31. gün ne gelen var ne giden acaba bebekmi diye düşünmüyor değilim ama umutlanıp hayal kırıklığı yasamak istemiyorum o yuzden bebek değil gibime geliyor size sorum acaba kullandığım ilacların etkisi olabilirmi bu gecikme ?

Progestanı bilmem ama klomen kullandım hiç gecikme yapmadı tam gününde adet oldum bende 28 günde bir adet olurum benim adetlerim düzenlidir fakat bebek istediğimden beri 3 kere gecikti en son geçen ay 1 hafta gecikti tabi sonuç hüsran zaten sağlıklı bi kadının bir yıl içinde bi iki kere gecikmesi normalmiş ama sen bi test yap sonra benim gibi hüsrana uğrama canım

Progestanı bilmem ama klomen kullandım hiç gecikme yapmadı tam gününde adet oldum bende 28 günde bir adet olurum benim adetlerim düzenlidir fakat bebek istediğimden beri 3 kere gecikti en son geçen ay 1 hafta gecikti tabi sonuç hüsran zaten sağlıklı bi kadının bir yıl içinde bi iki kere gecikmesi normalmiş ama sen bi test yap sonra benim gibi hüsrana uğrama canım

canım ben zaten hüsrana uğramamak için bebek diye hic sevindirmiyorum kendimi çünkü birkaç kez hayal kırklığı yasadım ama bir test alim içimi rahatlatım en azından her ne kadar bebek değil desemde bi süphede yok değil hayırlısı olsun

Aynen canım sen bi test yap baktın negatif zaten o negatifi görünce olursun yine olmazsan bi kan testi yaptırırsın onda çıkar ne olduğu

Back