Doğuma Hazırlık Acaba bebegimin cinsiyeti ne?çok merak ediyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar 1 kızım var.Şimdi hamileyim ilk dogumum 2007-de oldu.Şimdi Allah kısmet ederse 2010-da nisan ayında dogum yapıcam ama cinsiyetini ogrenene kadar meraktan deliricem ben.Şimdiden nasıl anlamak mümkün aceba.

slm
:)benimde 2007 doğumlu bi kısım var ve şu an hamileyim.allah izin verirse nisan 2010 da doğum olcak.seninle aynı bakalım cinsiyetler ne olcak.bende merak içindeyim.

ben duydumki belleri cok agiranin oglu olurmus seninde belelrin agriyormu?

slm
:)benimde 2007 doğumlu bi kısım var ve şu an hamileyim.allah izin verirse nisan 2010 da doğum olcak.seninle aynı bakalım cinsiyetler ne olcak.bende merak içindeyim.

canım inşallah kızımızın bir abisi olur da oynar bize de yardım eder.

insallah allah gonlune gore verir canim hergun aklimdasin dualarim seninle....

banada dua et cnm benımde bı oglum var ınanılmaz kız ıstıyorum dualrına benı de kat saglıklı sıhhatlı lsun elı ayagı duzgun hayırlı bı evlat olsun ama kız olsunnn:)

ben takvimlere falan inanmıyorum artık bi zamanlar inanırdım bakardım şimdi inanmıyorum.Hepsi boş.İnsan dua etmeli ve temiz kalple istemeli Allahtan.Allah her şeyi bilendir.

Aynen öyle canım yürekten dua etmek dilemek istemek Allaha inanmak en önemlisi.....O hepimizin niyetini yüreğini biliyor.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlümüzden geçeni versin hepimize :)

:nazar:

canım belirtilerin varmı varsa neler bi sitede görmüştüm erkekse baş ağrısı ayakların üşümesi göğüs halkalarının siyahlaması ve genişlemesi bacak kıllarının hızlı şekilde uzaması karnın karpuza benzemesi vb gibi benim tuttu valla oğlum olacak inşallah bide benim canım ilk aylar çok tuzlu şeyler istemişti bikaç oğlu olan arkadaşıma sordum onlarda tuzlu yemişler şimdi 29, haftadayım tatlı yiyorum sürekli sen bi değerlendir.

Bu dediklerinizin hepsi var bende canım ama bende tutmadı.İlk 4 ay hiç tatlı yemedim nerdeyse şimdilerde yeni yeni tatlı yemeye başladım.Ayak üşümesi konusunu bile açtım hatta yazın ortasında çorapla geziyorum diye.Kendime ayı bile dedim kıllanıyorum sürekli alıyorum haftasına tekrar çıkıyor diye.Göğüs kahverengi kısmı geniş ve koyu karın sipsvri fakat benim miniş bir kızım var içerde teyzeleri :) :)

X