Doğuma Hazırlık Acaba bebegimin cinsiyeti ne?çok merak ediyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Arkadaşlar 1 kızım var.Şimdi hamileyim ilk dogumum 2007-de oldu.Şimdi Allah kısmet ederse 2010-da nisan ayında dogum yapıcam ama cinsiyetini ogrenene kadar meraktan deliricem ben.Şimdiden nasıl anlamak mümkün aceba.

• Konu Sahibi Sevil_83
Kızınızı Allah cc bağışlasın öncelikle..
Bebeğiniz de sağlıkla gelsin..
Şu durumda her gebe arkadaşımız gibi sizin de ikinci yavrunuzun cinsiyetini merak etmeniz;bu düşünce ile meşgul olmanız ve heyecanlanmanız çok doğal aslında..
Ama bunu anlamak çok zor ; öneri ve metodlar varsayımdan ibaret olur çoğu yanıltıcıdır..
En iyisi biraz daha sabr.. 2 ay civarında olmalı değil mi? 1;1.5 ay sonra gösterir inşallah..
ıçinizden ne geçiyor:)

• Konu Sahibi Sevil_83
ultrasyon fotosu varsa ekle tahmınde bulunalım canım :)

• Konu Sahibi Sevil_83
Kızınızı Allah cc bağışlasın öncelikle..
Bebeğiniz de sağlıkla gelsin..
Şu durumda her gebe arkadaşımız gibi sizin de ikinci yavrunuzun cinsiyetini merak etmeniz;bu düşünce ile meşgul olmanız ve heyecanlanmanız çok doğal aslında..
Ama bunu anlamak çok zor ; öneri ve metodlar varsayımdan ibaret olur çoğu yanıltıcıdır..
En iyisi biraz daha sabr.. 2 ay civarında olmalı değil mi? 1;1.5 ay sonra gösterir inşallah..
İçinizden ne geçiyor:)

kaç kez rüyada kız gördüm
ama içimden erkek bebek geçiyor öyle hiss ediyorum

• Konu Sahibi Sevil_83
bu arada canim ilk armut çekti daha da çekiyor

• Konu Sahibi Sevil_83
yok mu hıc ,oradan bıraz bellı oluyor mus.

ılk kalp atısı duydugununda verıyorlar ya ondan ıstemıstım.

• Konu Sahibi Sevil_83
slm sevil_83 herseyden önce insallah istedigin cinsiyette bir bebegin olur, hatirladigim kadariyla senin bildigin bir cinsiyet takvimi vardi bir zamanlar haziran ayi gibi bakiyordun burdaki hamislerinkine merak ettim o takvimden kendinede bakmadinmi?

canim allah insallah gonlune gore verir eli ayagi duz saglikli sihatli hayirli bir evlat verir....benim olayimi biliyosun gonlunu temiz tutt

Öncelikle Allahim saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.
Bende 3ncü hamileligimde hep kizim olsun istemistim, rüyamda bebegimi görmüs ama cinsiyetini görememistim, uyandiktan sonra aklima hep erkek gördüm gibi takilirdi.Istek ya kiz istedigimden kizim olcak öyle hissediyorum derdim.
Oglum oldu, kazandibimiz. Gözlerimin icine bakip o minik elleriyle yanaklarimi oksamasi dünyalara bedel hele gülümsemesi.

ben takvimlere falan inanmıyorum artık bi zamanlar inanırdım bakardım şimdi inanmıyorum.Hepsi boş.İnsan dua etmeli ve temiz kalple istemeli Allahtan.Allah her şeyi bilendir.

Öncelikle Allahim saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.
Bende 3ncü hamileligimde hep kizim olsun istemistim, rüyamda bebegimi görmüs ama cinsiyetini görememistim, uyandiktan sonra aklima hep erkek gördüm gibi takilirdi.Istek ya kiz istedigimden kizim olcak öyle hissediyorum derdim.
Oglum oldu, kazandibimiz. Gözlerimin icine bakip o minik elleriyle yanaklarimi oksamasi dünyalara bedel hele gülümsemesi.

Allah bağışlasın canım.Analı babalı büyüsün:ecrin_bebek:

sevil_83 günaydin canim haklisin allah herksein kalbine göre versin tabiki önce saglik henimrseyin basi canim:hulya:

sevil senin baktığın iki takvim vardı.bana birinde kız diğerindede erkek dedin takvimlerin ne kadar boş olduğunu bir kez daha hatırlattın :)
şimdi iki gün sonraki muayenemi sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini öğrenebilmek için.allah seninde gönlüne göre versin.

:nazar:
Arkadaşlar 1 kızım var.Şimdi hamileyim ilk dogumum 2007-de oldu.Şimdi Allah kısmet ederse 2010-da nisan ayında dogum yapıcam ama cinsiyetini ogrenene kadar meraktan deliricem ben.Şimdiden nasıl anlamak mümkün aceba.

canım belirtilerin varmı varsa neler bi sitede görmüştüm erkekse baş ağrısı ayakların üşümesi göğüs halkalarının siyahlaması ve genişlemesi bacak kıllarının hızlı şekilde uzaması karnın karpuza benzemesi vb gibi benim tuttu valla oğlum olacak inşallah bide benim canım ilk aylar çok tuzlu şeyler istemişti bikaç oğlu olan arkadaşıma sordum onlarda tuzlu yemişler şimdi 29, haftadayım tatlı yiyorum sürekli sen bi değerlendir.

Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim...

Bende kendi Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum,
doktor birseyler dedi ama henüz cok erken demisti...
Insallah bu hafta yada haftaya kesinlesecek...

Benim daha önce duydugum söyle seyler var, ne kadar dogru görücez...

- Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiyse erkek,
yuvarlak yada armut gibiyse kiz

- Erken dönemde mide bulantisi fazlaysa kiz, azsa yada yoksa erkek

- erken asermeye baslanmissa kiz, öyle bir durum yoksa yada gec basladiysa erkek

- Anne cirkinlesmisse kiz, güzellesmisse erkek

- Ilk adet gününden itibaren 14. - 18. günler arasi hamile kaldindiysa erkek,
önce veya sonra kalindiysa kiz

- en son hücre yenilenmesi Annede kaldiysa kiz, Babada kaldiysa erkek
(Kadin hücreleri 3 yilda bir yenileniyor, erkeginki 4 yilda bir....
Mesela ben 1987 dogumluyum +3 sayarak arttirirsak en son 2008 yenilenmisim
Esimde 1984 dogumlu +4 sayarak arttirinca oda en son 2008 yenilenmis...
Ikimizde en son 2008 oldugu icin aylara bakilacak...
Ben Mayis Esim Haziran...buna göre en son Esim yenilenmis yani erkek olmasi gerekir...
Bakalim hayirlisi)

- Yüzük Testi Daire olursa Kiz....sag sol veya ileri geri olursa Erkek

Bunlar benim duydugum yöntemleri...tabi bunlar öylesine uygulanan seyler
Pekde inanmamak lazim belkide....Allah saglikli sihhatli yavrular versin hepimize...

ben takvimlere falan inanmıyorum artık bi zamanlar inanırdım bakardım şimdi inanmıyorum.Hepsi boş.İnsan dua etmeli ve temiz kalple istemeli Allahtan.Allah her şeyi bilendir.

ben cok istedim oldu :Saruboceq: insallah Allah seninde gonlune gore verir dualarim seninle canimm :Saruboceq:

:nazar:

canım belirtilerin varmı varsa neler bi sitede görmüştüm erkekse baş ağrısı ayakların üşümesi göğüs halkalarının siyahlaması ve genişlemesi bacak kıllarının hızlı şekilde uzaması karnın karpuza benzemesi vb gibi benim tuttu valla oğlum olacak inşallah bide benim canım ilk aylar çok tuzlu şeyler istemişti bikaç oğlu olan arkadaşıma sordum onlarda tuzlu yemişler şimdi 29, haftadayım tatlı yiyorum sürekli sen bi değerlendir.

canım belirtilerim şöyle baş ağrısı oldu bir kaç kez
ayaklarımda üşüme var
gogus halkalarım da genişledi ve de siyahlaşmaya başladı ama kızdada olmuştu bu
bacak kıllarım da uzuyor durmadan yetişemiyorum artık )))
karnım da öne çıktı daha şimdiden karpuz gibi
ama tuzlu şey degilde tatlı çekti canım
armut çekti canım
hayırlı evlat dilerim hepimize
bilginizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim:CüvCüv:

Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim...

Bende kendi Bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum,
doktor birseyler dedi ama henüz cok erken demisti...
Insallah bu hafta yada haftaya kesinlesecek...

Benim daha önce duydugum söyle seyler var, ne kadar dogru görücez...

- Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiyse erkek,
yuvarlak yada armut gibiyse kiz

- Erken dönemde mide bulantisi fazlaysa kiz, azsa yada yoksa erkek

- erken asermeye baslanmissa kiz, öyle bir durum yoksa yada gec basladiysa erkek

- Anne cirkinlesmisse kiz, güzellesmisse erkek

- Ilk adet gününden itibaren 14. - 18. günler arasi hamile kaldindiysa erkek,
önce veya sonra kalindiysa kiz

- en son hücre yenilenmesi Annede kaldiysa kiz, Babada kaldiysa erkek
(Kadin hücreleri 3 yilda bir yenileniyor, erkeginki 4 yilda bir....
Mesela ben 1987 dogumluyum +3 sayarak arttirirsak en son 2008 yenilenmisim
Esimde 1984 dogumlu +4 sayarak arttirinca oda en son 2008 yenilenmis...
Ikimizde en son 2008 oldugu icin aylara bakilacak...
Ben Mayis Esim Haziran...buna göre en son Esim yenilenmis yani erkek olmasi gerekir...
Bakalim hayirlisi)

- Yüzük Testi Daire olursa Kiz....sag sol veya ileri geri olursa Erkek

Bunlar benim duydugum yöntemleri...tabi bunlar öylesine uygulanan seyler
Pekde inanmamak lazim belkide....Allah saglikli sihhatli yavrular versin hepimize...

canim once bilgilerin için teşekkür ederim

mide bulantısı hiç rahat vermiyo ama kusma yok
erken aşermeye başladım hem de armut
ilişki adetimin 15-ci günü gece oldu
en son benim hücrem yenilendi
yüzük tesinden de bişey anlamadım yaptım ama..
bakalım hayırlısıyla ne olucak

X