• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba başarabilir miyim 5 ayda..kpss yi

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Kızlar merhaba kpss ye az bir zaman kaldı işletme sınıfı son sınıf öğrencisiyim.sadece 5 ay kaldı dersaneye gitmiyorum,ama bir yandan da denemek istiyorum.Bu kadar kısa bir sürede başarılı olabilir miyim sizce..yoksa hiç denememeli miyim?Çünkü bunun için ciddi bir çaba harcamam gerek dershanesiz yapamam mı acaba.Sınava A grubundan gireceğim..B grubu olsa neyse belki zaman yetişir ama şimdi GK ve GY de dahil,muhasebe ,iktisat,maliye falan da var..Ne önerirsiniz acaba.Var mı aranızda çalışarak dershaneye gitmeden başaran..

Bende 2 gündür aynı şeyi düşünüyorum.A grbundan girince torpil olmadan olmuyo diyolar gözüm korktu iyice..

Gk-gy nasılsın? ben sözel derslerde yapabilirim diye düşünüyorum ama matematiğim hiç iyi değil

Bu arada bende işletme son sınıfım

Aynı soruyu şu an ben de sordum kendime. Olur mu ki ya? Ama ben genel yetenek çalışmayacağım genel kültür sadece. 5 ay yeter gibi gözüküyor ama bilemedim boşa mı girmiş olurum. :18:

gk-gy ye öncelik verin, sonra da zaman olursa diger derslere bakın derim... ne de olsa son sınıf ögrencısı ımıssınız,,kaybınız olmaz cok. ne kadar calısırsanız kardır. gk-gy yetişir kesin. alan derslerinizi bilemiyorum...

Konu, ilgili başlığa taşınmıştır.

Back