How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acaba amaçları farklı olabilir mi?

Bugün almak için sorduğumda birleştirmesi zor acelesi yoksa Pazartesi yaparız dediler.bıraktığımda da hemen sokemeyeceklerini söylediler ve bilmiyorum, bu ülkede parça çalmak çok yaygın.

Laptop'ımın monitör arkası kırıldığı için tamirciye verdim ama sadece monitörü sökmüşler ve birkaç gündür orada bekliyor.Monitörü sonradan tekrar birleştirmek zor mu yoksa amaçları parça çalmak mıydı?
Şimdi işi bilmedigini fark etmislerse icindeki parcasini (ki muhtemelen seninkisi orjinaldir) ellerindeki kullanilmis parca ile bile degistirebiliyorlar.Ve daha sonra senden almis olduklari parcayi baskasina satabiliyorlar.
Bazen cok basit bir arizasi olmasina karsin sanki cok buyuk bir problem varmis gibi lanse ederek dunyanin parasini alabiliyorlar.
Bunlari yaptiklarini birkac kez duydum.
Ben guvenemedim bu tutumlarina,seninkisi ayni gibi sanki.

Şimdi işi bilmedigini fark etmislerse icindeki parcasini (ki muhtemelen seninkisi orjinaldir) ellerindeki kullanilmis parca ile bile degistirebiliyorlar.Ve daha sonra senden almis olduklari parcayi baskasina satabiliyorlar.
Bazen cok basit bir arizasi olmasina karsin sanki cok buyuk bir problem varmis gibi lanse ederek dunyanin parasini alabiliyorlar.
Bunlari yaptiklarini birkac kez duydum.
Ben guvenemedim bu tutumlarina,seninkisi ayni gibi sanki.
Anaaaa vergi levhası olan bir yer nasıl bunu yapabilir. Neler duycaz daha 😲

Güvenmediğim bilgisayarcıya vermem.
Ama şöyle bir durum oluyor. Hard diski yedekler doğru çalışmasını sağlamak vs gibi bir çok işlemi yaparken açık şekilde işlem yapıyorlar en son hatasız şekilde çalışınca kapatıp teslim ediyorlar. Benim gördüğüm bu yönde.

Güvenmediğim tamirciye cihazımı emanet etmem. Hemen sökmeyeceklerse o gün vermem. Verdiğimde tamir esnasında başında durmak isterim. Ya da bir tanıdığımdan rica ederim. Bilgisayar tamircilerine ve araba tamircilerine hiç güvenmiyorum.

Bilgisayarınızı teslim alınca özellikler kısmından parçaları kontrol edim. En azından daha küçük Ram vs gibi bir şey taktılarsa anlarsınız.

Telefonumun kamerası çalınmış yerine uyduruk içi pislik dolu bir kamera takılmıştı. Sonradan algiladim, hesap sormak icin gec kalmistim. Bir keresinde de şifre denemis girmeye çalışmışlar. Uygulama fotoğraflarini çekmiş sifre deneyen kisinin.
Yani çok mümkün bu şüpheniz.

Laptopumu yavaşladığı için, formatla hızı artsın diyerek bir servisine götürmüştüm. Sonra ne olduysa vazgeçtim. Gittim almaya, ne göreyim, laptop bin parça şekilde masada duruyor. Neden böyle yaptınız, sadece format atilacakti deyince, açılmamış da, bilmem ne olmuş da, icine bakmak için açtıklarını söylediler. Hemen toplayın, istemiyorum dedim ama nasıl öfkelendim. Eve getirdim, çalıştı! Bir yakınım format atti, hızı da düzeldi. Bu ülkede ahlaklı çalışan bulmak çok zor.

Hiçbir şey yapmasalar, hiçbir parçaya dokunmasalar, içini temizledik, tozlanmisti yok bilmem ne olmuştu diyerek fazla para koparmak için sorun uyduruyorlar.

sorun neydi tam olarak? yani monitor kirildi ama donanimsal baska sikintilara da yol acmis olabilir. ornegin bir laptopta kirilmasi en tehlikeli yer mentesedir, butun baglantiyi soker atar donanim anlaminda.

ben kendi laptopumu bile monitoru sokunce 4-5 gunde anca toparliyorum. onlarin ellerinde baska isler de vardir o yuzden bana sure makul geldi. ama tabi daha onceden gitmediginiz bir yerse endiselenmeniz normal.

sorun neydi tam olarak? yani monitor kirildi ama donanimsal baska sikintilara da yol acmis olabilir. ornegin bir laptopta kirilmasi en tehlikeli yer mentesedir, butun baglantiyi soker atar donanim anlaminda.

ben kendi laptopumu bile monitoru sokunce 4-5 gunde anca toparliyorum. onlarin ellerinde baska isler de vardir o yuzden bana sure makul geldi. ama tabi daha onceden gitmediginiz bir yerse endiselenmeniz normal.
Laptop'ın ekranının arka kısmı kırılmıştı, bilgisayarın ambleminin olduğu yer.

Laptopumu yavaşladığı için, formatla hızı artsın diyerek bir servisine götürmüştüm. Sonra ne olduysa vazgeçtim. Gittim almaya, ne göreyim, laptop bin parça şekilde masada duruyor. Neden böyle yaptınız, sadece format atilacakti deyince, açılmamış da, bilmem ne olmuş da, icine bakmak için açtıklarını söylediler. Hemen toplayın, istemiyorum dedim ama nasıl öfkelendim. Eve getirdim, çalıştı! Bir yakınım format atti, hızı da düzeldi. Bu ülkede ahlaklı çalışan bulmak çok zor.

Hiçbir şey yapmasalar, hiçbir parçaya dokunmasalar, içini temizledik, tozlanmisti yok bilmem ne olmuştu diyerek fazla para koparmak için sorun uyduruyorlar.
Markanın kendi servisi miydi?

Markanın kendi servisi miydi?
Birkaç yıl oldu, hatırlamıyorum ama sıradan, her PC ye format atan, tamir eden bir yer değildi. Bilginiz, bu işin ustası, birkaç çalışanı olan bir servisti. Sekreterlerine tek tek izah edip, not aldırmama rağmen, yine de laptop moleküllerine ayrılmıştı.

Bugün almak için sorduğumda birleştirmesi zor acelesi yoksa Pazartesi yaparız dediler.bıraktığımda da hemen sokemeyeceklerini söylediler ve bilmiyorum, bu ülkede parça çalmak çok yaygın.
Kendi markasının tamir yerine mi verdiniz? Ben de parça çalınmasından korkarım o yüzden asla başka yerlere tamire vermem eşyayı.

Back