Acaba ağustosta tatile gidebilir miyiz ?

simaysi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
419
3
48
Kızlar tatil planları yaptınız mı? Benim Ağustosta İzmirde çok yakın bir arkadaşım evlenecek.Gitmeyi çoook istiyorum.Ama ağustosun 8. de 30 haftalık felan olacağız .O kadar uzun yola gidilebilir mi?Uçak yolculuğu nasıl olur acaba?Bu konuda ne dersiniz.Yoksa hiç riske girmemek mi?

canım bende temmuzun 25 inde antalya gidicem hemde otobüsle doktorum bana izin verdi şuanlık bir sorun yok yani.. 12 saat sürüyor doktorum 2 saatte bir 10 dakika yürü dedi başkada birşey demedi..
tatilimize gidelim çok iyi gelcek bu tatil..

tatlim 36.haftaya kadar ucak izni var .bazi hava yollari doktorundan alacagin ucmanda sakinca olmadigina dair belge istiyorlar.sen belgeni falan al ..ucakla bi zorlugu yok ama otobusle 5/6saatten uzun yolculugu tavsiye etmiyorum arabada biraz zor oluyor artik senin tercihine bakar.

Canım o haftanda seni uçağa bindirmezler doktor raporun olmazsa

Hamile Yolcu

* Yirmisekiz hafta (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolculardan rapor istenmez.
* Tek bebeğe hamile yolcuların 28 haftadan- 36 haftaya kadar kendi doktorundan aldığı “Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 36 haftadan sonra ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
* ıki veya daha fazla bebeğe hamile yolcuların 28 haftadan- 32 haftaya kadar kendi doktorundan aldığı “Uçakla Seyahatinde Herhangi Bir Sakınca Yoktur” ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 32 haftadan sonra ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
* Doktor raporunun tarihi yedi günden eski olamaz.
* Raporu düzenleyen doktorun rapor üzerinde adı soyadı, diploma numarası ve imzası mutlaka olmalıdır.

canım bende geçen yıl Ayvalığa gitmiştim aynı haftalardaydım.doktorum gidebilirsin hiçbirşey olmaz demişti.uçaklar zaten almıyo arkadaşların dediği gibi,çokta rahat gittik otobüsle hemde.hiçbir şişmem falanda olmadı.10 saatlik bir yol üstelik korkma bişey olmaz.izmir ayvalıktan daha yakın 9 saate giriyor otobüsler:))

ben gitme demeye geldim ama milletin cewabını görünce gaza geldimm..ben de mi biyerlere gitsem ne:jeyyar:

Arkadaşlar doktor o zaman 30. haftada olacaksın gitmezsen iyi olur dedi,şimdi gidersem ve Allah korusun birşey olursa hep vicdan azabı çekerim.Napalım şimdiden fedakarlıklar başlıyor.Otururum oğluşum için yapacak birşey yok...

Valla ben 28. haftayı doldurduğumda uçakla Türkiyeye gidecegim, ertesi günüde arabayla tatile:)) bir 10 gün sonrada tatilden yine arabayla dönücez. Ben hep kendimi telkin ediyorum, iyi düşünmeliyimki hersey iyi olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…