Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arkadaşlar ben forumda açtığım bir konuyu silmek istiyorum tabi yazılan yorumlarıda ama bir türlü beceremedim nasıl olacağı hakkında bilgisi olan varmı
ya arkadaşlar ben forumda açtığım bir konuyu silmek istiyorum tabi yazılan yorumlarıda ama bir türlü beceremedim nasıl olacağı hakkında bilgisi olan varmı
Forum da konuların silinmesi yada konu sahibi tarafından editlenmesi yasaktır,forum cezası alırsınız..
Konular sadece yorumlara kapatılabilir..Lütfen bana özel mesajla hangi konularınızı yorumlara kapattırmak istiyorsanız linkini veriniz,ben yardımcı olayım..