• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç kalın umrumda değil diyen ebeveyn

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
31
Merhaba,
Beni bilen bilir 14 eylülde evlendim yani daha yeni gelinim. Evlendiğim günün sabahında kv otel odama dan diye girdi. Sözde biz geç kalktık diye. Evlendim balayına gittim kv ve kp onlara da tatil ayarladım. İstiyorlar diye. Evlendim balayından döndüğüm gün bize geldiler 5 gün kaldılar. Zaten 3 gün balayı yaptım. Yani sonuç olarak bir dirlik vermediler. 16 kasımda 2 gün Ankara’da akraba ziyareti yaptık. yolda 2 saatliğine babamın köyüne, köyüme uğradık diye kayınpederim eşime hanım köylü oldun dedi. İstanbula gittik 5 gün kaldık. Yanlarında evlerinde döndük 24 kasımda şimdi elimizde avucumuzda para kalmadı. Ben ücretsiz izindeyim. Yani maaş almıyorum eşimin aldığı bir kira bir kredi borcuna gidecek. Açız yani. kv aynen daha demin şunu dedi sokakta kalın umrum değil dedi. Böyle bir anne olabilir mi? Bana bir akıl verin. Ben sırf benzin masrafını ödedi diye ki o da 300 TL bu kadına ne dicem bilemiyorum. Bu saatten sonra anne demem o kesin.

kadından kurtulmak için bir sebep size genelde tasvip etmem eşimizin annesi saygı duyulmalı diye düşünürüm ama sizin kayınvalideniz haketmiyor, size gelmek istediğinde kalmak istediğinde sizde ona müsait değilim evime alamam nerde kalmak isterseniz kalın deyin, evinize almayın evlerine gitmeyin.

parasının hesabını yapamayan evlenmesin
siz hesabınızı kv ye göremi ayarladınız
öyleyse size iyi olmuş
Kendi çağırdı benim zaten birikmişim gaza gitti

Eş ailesiyle yaşadığınız problemlerle şu an elinizde para olmaması arasındaki bağlantıyı kuramadım. Neden avucunuzda para kalmadı balayında mı harcandı, akraba ziyaretinde mi?
Akraba ve kv kp ziyaretinde dizel arabanın masrafı vs son maaşımla yapıldı tüm bu harcamalar

Akraba ve kv kp ziyaretinde dizel arabanın masrafı vs son maaşımla yapıldı tüm bu harcamalar

E yapmasaydınız? Neden yaptınız ki şart mıydı paranız yoksa başka şehire gitmek? Eş ailesi kafanıza silah dayamadı ya. Para hesabını yapması gereken siz ve eşinizsiniz. Size ders olsun bu durum kimsenin lafıyla cebinizde para yokken iş yapmayın

Merhaba,
Beni bilen bilir 14 eylülde evlendim yani daha yeni gelinim. Evlendiğim günün sabahında kv otel odama dan diye girdi. Sözde biz geç kalktık diye. Evlendim balayına gittim kv ve kp onlara da tatil ayarladım. İstiyorlar diye. Evlendim balayından döndüğüm gün bize geldiler 5 gün kaldılar. Zaten 3 gün balayı yaptım. Yani sonuç olarak bir dirlik vermediler. 16 kasımda 2 gün Ankara’da akraba ziyareti yaptık. yolda 2 saatliğine babamın köyüne, köyüme uğradık diye kayınpederim eşime hanım köylü oldun dedi. İstanbula gittik 5 gün kaldık. Yanlarında evlerinde döndük 24 kasımda şimdi elimizde avucumuzda para kalmadı. Ben ücretsiz izindeyim. Yani maaş almıyorum eşimin aldığı bir kira bir kredi borcuna gidecek. Açız yani. kv aynen daha demin şunu dedi sokakta kalın umrum değil dedi. Böyle bir anne olabilir mi? Bana bir akıl verin. Ben sırf benzin masrafını ödedi diye ki o da 300 TL bu kadına ne dicem bilemiyorum. Bu saatten sonra anne demem o kesin.
Eşiniz bu lafa ne dedi? Kv yardım etmiyor diye kızıyorsunuz peki sizin aileniz ediyor mu? Bunlar da önemli

E yapmasaydınız? Neden yaptınız ki şart mıydı paranız yoksa başka şehire gitmek? Eş ailesi kafanıza silah dayamadı ya. Para hesabını yapması gereken siz ve eşinizsiniz. Size ders olsun bu durum kimsenin lafıyla cebinizde para yokken iş yapmayın
Valla kocam olacak dangöz 1 ay içinde ailesine müthiş bir bağlanma yaşadı

her gittiğiniz yere kv nizi çnta gibi yanınızda taşımayı bırakırsanız mutlu olursunuz .. ne işi var balayında orda burda kırılmasınlar diye kıralan siz olmayın
Valla ben kv çanta değil poşet niyetine bile taşımam eşimin hatrı olmasa

Back