Böylelerine çok denk geliyorum nedense mıknatıs gibi çekiyorum cevap veremediğimdenmi tipimde bişeymi var nedir nedense herkes benle uğraşmaya çalışıyor bu durumu ciddi taktım kafama. Bugün de nişanlım ve görümcemlerle birlikte onların kuzeninin bebeğini görmeye gittik, takımızı taktık sohbet muhabbet falan neyse... Büyük olan neysede küçük olan kardeşi tam bir baş belası kızlar her fırsatta laf sokuyor sinirimi bozuyor.. ev biraz kalabalıktı o sırada bana herkesin içinde (gülerek şaka yapar gibi) ""bak bak öğren bunları sende (yemekleri kastetti), kilo mu aldın sen ya, dünyayla ilişkinimi kestin, biraz daha boyun uzun olabilirdi, kalçan küçük senin bilmem ne... bunları laf aralarında giydire giydire söyledi her zaman böyle yapıyor bir gün damarıma basacak o zaman allah büyük ama bunlarla nasıl başa çıkarım ben kızlar şimdiden böylelerse evlenirsem ne olur acaba bilmiyorum nişanlımıda ara ara dolduruyolar o sorun etmiyor banada takmamamı söylüyo ama bir yere kadar yani böylede olmazki. zaten yapımda cadılık fenalık yok benim nasıl baş edicem ? umursamamış gibi yapsamda yine laf sokuyorlar senin kafan nerde kız falan diye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açık arayan laf sokan alay etmeye çalışan kişilerle nasıl baş edersiniz ?(nişanlımın kız kardeşleri)
- Konu Sahibi ayyucee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- görümce gorumce borulce kardeş kaynana nişanlı nisanlik dönemi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 43
2 kat karşılığını veririm ben öğrenirken sende öğren peşimden geliyorsun deBöylelerine çok denk geliyorum nedense mıknatıs gibi çekiyorum cevap veremediğimdenmi tipimde bişeymi var nedir nedense herkes benle uğraşmaya çalışıyor bu durumu ciddi taktım kafama. Bugün de nişanlım ve görümcemlerle birlikte onların kuzeninin bebeğini görmeye gittik, takımızı taktık sohbet muhabbet falan neyse... Büyük olan neysede küçük olan kardeşi tam bir baş belası kızlar her fırsatta laf sokuyor sinirimi bozuyor.. ev biraz kalabalıktı o sırada bana herkesin içinde (gülerek şaka yapar gibi) ""bak bak öğren bunları sende (yemekleri kastetti), kilo mu aldın sen ya, dünyayla ilişkinimi kestin, biraz daha boyun uzun olabilirdi, kalçan küçük senin bilmem ne... bunları laf aralarında giydire giydire söyledi her zaman böyle yapıyor bir gün damarıma basacak o zaman allah büyük ama bunlarla nasıl başa çıkarım ben kızlar şimdiden böylelerse evlenirsem ne olur acaba bilmiyorum nişanlımıda ara ara dolduruyolar o sorun etmiyor banada takmamamı söylüyo ama bir yere kadar yani böylede olmazki. zaten yapımda cadılık fenalık yok benim nasıl baş edicem ? umursamamış gibi yapsamda yine laf sokuyorlar senin kafan nerde kız falan diye
- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
"X (nişanlınızın ismi) beni böyle beğeniyor şekerim, sen kafanı yorma" deyip gülün. Kendinizi üzdüğünüze değmez, ya ciddiye almayın duymazdan gelin ya da onun yaptığı gibi siz de şakaya vurarak laf sokun.
O an beynim duruyor aklıma hiç bişey gelmiyor
Duymamışlıktan gel cvp beklerse duymadım tekrar edermisin de. Yine söylerse, ozaman ver ayarı
Deniycem umarım işe yarar...
- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Oyle bir ortamda o yokmus gibi davranacaksin. Bir iki derken elbet anlayacaktir. Seni takmiyorum der gibi iste..Böylelerine çok denk geliyorum nedense mıknatıs gibi çekiyorum cevap veremediğimdenmi tipimde bişeymi var nedir nedense herkes benle uğraşmaya çalışıyor bu durumu ciddi taktım kafama. Bugün de nişanlım ve görümcemlerle birlikte onların kuzeninin bebeğini görmeye gittik, takımızı taktık sohbet muhabbet falan neyse... Büyük olan neysede küçük olan kardeşi tam bir baş belası kızlar her fırsatta laf sokuyor sinirimi bozuyor.. ev biraz kalabalıktı o sırada bana herkesin içinde (gülerek şaka yapar gibi) ""bak bak öğren bunları sende (yemekleri kastetti), kilo mu aldın sen ya, dünyayla ilişkinimi kestin, biraz daha boyun uzun olabilirdi, kalçan küçük senin bilmem ne... bunları laf aralarında giydire giydire söyledi her zaman böyle yapıyor bir gün damarıma basacak o zaman allah büyük ama bunlarla nasıl başa çıkarım ben kızlar şimdiden böylelerse evlenirsem ne olur acaba bilmiyorum nişanlımıda ara ara dolduruyolar o sorun etmiyor banada takmamamı söylüyo ama bir yere kadar yani böylede olmazki. zaten yapımda cadılık fenalık yok benim nasıl baş edicem ? umursamamış gibi yapsamda yine laf sokuyorlar senin kafan nerde kız falan diye
Aynı kalabalıkta kayinvalidenize "anne hala çok geç kalmış sayılmazsınız kürtaj için. Aldirin bunu. Olmamis bu, yenisini yapin" deyin.
Alacağım tepki nasıl olur acaba öyle dersem ya :)
Belli ki sessiz sakin birisin bana kimse böyle davranmaz
Evet mizacım böyle sanırım bir kaç kişi demişti sessiz sakinsin diye
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
O an beynim duruyor aklıma hiç bişey gelmiyor
Ondan çekindiğiniz için. Siz ondan değil o sizden çekinsin. Rahat olun, kendinize güvenin. Nişanlınız zaten sizi böyle beğeniyordur doğrusu da o. Bir daha benzer laflar ederse söyleyin lafınızı. Aklınıza hiçbir şey gelmezse de gülün geçin. Bozulduğunuzu anlıyorlarsa daha çok üstünüze geliyorlardır, kendinizi ele vermeyin.
Kalça olayında abartmış
Ben dayanamaz kinayeli şekilde sallana sallana.
"Noldu kız sen beni inceliyosun sürekli, bak çok şüpheleniyorum artık ben senden " derdim
Ne demek istedin falan diyince göz süzerek "anlatırım sonra" derdim geçiştirirdim bak nasıl uyuz oluyo..
İlginç bir taktik
Ondan çekindiğiniz için. Siz ondan değil o sizden çekinsin. Rahat olun, kendinize güvenin. Nişanlınız zaten sizi böyle beğeniyordur doğrusu da o. Bir daha benzer laflar ederse söyleyin lafınızı. Aklınıza hiçbir şey gelmezse de gülün geçin. Bozulduğunuzu anlıyorlarsa daha çok üstünüze geliyorlardır, kendinizi ele vermeyin.
Kesin anlıyolar zaten teşekkürler
- 20 Ocak 2010
- 45.886
- 162.688
- 798
- 43
Maalesef yapacak birşey yok o zaman herkesin karakteri belli sen birşey diyemediğin sürece bu böyle devam eder.Evet mizacım böyle sanırım bir kaç kişi demişti sessiz sakinsin diye
- 7 Ekim 2016
- 250
- 157
- 18
Boyun biraz daha uzun olabilirmis nedir ya allahin yarattigi bizleri nasil boyle diline dolar! Aa canim sen 1.80 sin de ben mi goremiyorum, olabilir her guzelin bir kusuru var bende senin kusurlarini mi sayayim simdi der basardim kahkahayi. Daha da laftan anlamaz kusur aramaya devam ederse estetikle benim kusurlar cozulur canim da seni napicaz henuz beyin nakli de yapilamiyo hay allah de