Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acıbadem ücret bilgisi
- Konu Sahibi SdKelebek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Evt muayene 750 TL. 6 ay gecerli. Tüp bebek için mi araştırma?Kızlar selam
Acıbadem hastanesi için ücret bilgisi olan var mı? Ek olarak gidilen muayenelerde ek ücret ödeniyor mu? Acil destek olur musunuz?
Evet tüp bebek ücretiEvt muayene 750 TL. 6 ay gecerli. Tüp bebek için mi araştırma?
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Dr ücreti 10 bin. Bülent beyin. Ama kişiye özel fiyatlar cıkıyor.. Ekstra istediği ilaçlar, vitaminler, ve uygulamalar var. Genetik araştırma embriyo başına 2500 TL. Kısaca bize 45 bine mal oldu. Malsf kimyasal gebelikle elimiz boş döndük. Hayırlısı herkes için.. RABBİM kimseyi umutsuz bırakmasınEvet tüp bebek ücreti
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Çok şaşkınım o nasil bir rakamdir öyle inanamiyorum resmen ticaret bu Rabbim maddi manevi guc kuvvet versin.Dr ücreti 10 bin. Bülent beyin. Ama kişiye özel fiyatlar cıkıyor.. Ekstra istediği ilaçlar, vitaminler, ve uygulamalar var. Genetik araştırma embriyo başına 2500 TL. Kısaca bize 45 bine mal oldu. Malsf kimyasal gebelikle elimiz boş döndük. Hayırlısı herkes için.. RABBİM kimseyi umutsuz bırakmasın
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Mlsf tüp bebek fiyatları ortalama böyle. Yaşınız da etkense bir sürü tedavi yöntemi giriyor işin içine. Ivıc beslenme serumu die bir serum denenmesi gerekiyor bana ona da yüzde 50 ihtimal veriliyor.. Amin rabbim yar ve yardımcınız olsunÇok şaşkınım o nasil bir rakamdir öyle inanamiyorum resmen ticaret bu Rabbim maddi manevi guc kuvvet versin.
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Muayene ve kan testi ücreti 10 bin TL nin içinde zaten.aralık ayında 10 bi tup bebek için verdik yumurtalar toplandı biz kalanları dondurmak için 2300 daha verdik.onun haricinde hiç bir.muayene ücreti yada kan testi ücreti odemedim
Benimde Henüz ttansferim daha olmadı 50 kesin harcamisindir. Ama 2 kere yumurta toplama bir prp ,ilaclar özellikle 2.toplamada geç büyüdü o sebeple 10bin ilac parasi ödedim. Ayrica bir laparoskopi oldum. Mayısa transfer olacak inşallah.. ama ben cok memnunum hastaneden ve ekipten..Dr ücreti 10 bin. Bülent beyin. Ama kişiye özel fiyatlar cıkıyor.. Ekstra istediği ilaçlar, vitaminler, ve uygulamalar var. Genetik araştırma embriyo başına 2500 TL. Kısaca bize 45 bine mal oldu. Malsf kimyasal gebelikle elimiz boş döndük. Hayırlısı herkes için.. RABBİM kimseyi umutsuz bırakmasın
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerinizi boşa cıkarma. Bende memnundum sadece transfer günü cok bekledim ve gerildim.. Ivıc tedavi istiyor şimdi Bülent hoca sadece onun fiyatı 30 bin.. Yaklaşık bu sefer 70 80 bin e maal olacak sanırım. O yüzden ara verdik mecbur..Benimde Henüz ttansferim daha olmadı 50 kesin harcamisindir. Ama 2 kere yumurta toplama bir prp ,ilaclar özellikle 2.toplamada geç büyüdü o sebeple 10bin ilac parasi ödedim. Ayrica bir laparoskopi oldum. Mayısa transfer olacak inşallah.. ama ben cok memnunum hastaneden ve ekipten..
Neden böyle birsey istedi. Bilmediğim için soruyorum. Bende cuma daha ameliyat oldum ama valla hakkıyla yaptilar ne ağrım.ne sızım oldu cok şükür.Hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerinizi boşa cıkarma. Bende memnundum sadece transfer günü cok bekledim ve gerildim.. Ivıc tedavi istiyor şimdi Bülent hoca sadece onun fiyatı 30 bin.. Yaklaşık bu sefer 70 80 bin e maal olacak sanırım. O yüzden ara verdik mecbur..
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Herşey istenilen şekilde oldu tedavi de.. Kimyasal gebelik oluştu sonuc olarak şimdi bağışıklık sistemi için bu serum tedavisi yapılacak..onunda yüzde 50 şansı var tam garanti değil malsf. Benimde hiç bir işlemde ağrım fln olmadı ameliyat olmadım çok şükür ki.Neden böyle birsey istedi. Bilmediğim için soruyorum. Bende cuma daha ameliyat oldum ama valla hakkıyla yaptilar ne ağrım.ne sızım oldu cok şükür.
evet korono testi ici de ayriyeten hiç para almadilarMuayene ve kan testi ücreti 10 bin TL nin içinde zaten.
- 29 Kasım 2020
- 49
- 33
- 3
Bize orada yapmadılar mlsfevet korono testi ici de ayriyeten hiç para almadilar
Kızlar selam
Acıbadem hastanesi için ücret bilgisi olan var mı? Ek olarak gidilen muayenelerde ek ücret ödeniyor mu? Acil destek olur musunuz?
Gebelik sonrası muayenelerde ayrı idi ücret
Yani o fiyat gebeliği tespite kadar
Gebesin dedikten sonra muayene ayrı ayrı ödemiştik
2 yıllık tedaviden sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yanlış veya eksik tedavi ile 3 kere düşük yaşadım. başka doktora geçip kan pıhtılaşma testi yapana kadar bende takdiri ilahi sanıyordum kendisinin açıklaması buydu çünkü. hiç bi tetkit yapılmadı hiç bir değerime bakılmadan ezbere tedavi uygulanıp şansa bırakıldı. hormon testi veya bi histe katil hücre testi pıhtılaşma testi hiç bir şekilde araştırma yok kendi araştırmalarım doğrultusunda öğrendim. tamamen para tuzağı olan. işi şansa bırakan bi kurumdur. bir değil iki değil 6 genim de pıhtı çıktı nasıl göz ardı etti bunları aklım ermiyor. şahin beye gidecekseniz bile lütfen bu testleri baştan yapmasını söyleyin. doktorun istemesi gerekenleri siz akıl edin yaptırın. emeklerim umutlarım çabalarım. maddi manevi bizi zarara uğrattılar...