abur cubur yeme hastalığı olan var mı?

böhüüüüüüüüü biri benden bahsetmiş.şuanda da çitos yiyorum.göbek benden önce gidiyo.bunları yemesem biliyorum anında kilo vercem ama dur diyemiyorum.yemek yemiyorm abur cubur götürüyorum miğdeye

kızlar bende sizler gibi vazgeçemıyordum ama baktım göbek basen fırlaamaya başladı boyda kısa kafama dank etti tabı yenı yenı ..artık eve kola çekirdek cipsi almamaya özen gösteriyorum onun yerine meyve veya meyvesuyu cornflakes .canım çekerse sadece hazır kurabıye alıyorum bırden bırakmak imkansız tabi ama alıştırmak lazım bünyeyi ...ınanırmısınız kendımı daha aktıf hareketlı hıssedıyorum

Bende yemek yemezdim senin gibi her cesidini alırdım tabii cola...
Hele yazın sabah kadar pc' de oturdugum zaman cola eslik ederdi bana cok büyük ölcüde azalttım ama simdi de baska seyler yiyorum..

En iyisimi gittim kendime kepekli galeta ve bisküvilerden aldım atıstırmalık su aralar can sıkınıtısı mideme vuruyor cünkü. Sende dene faydasını görürsün..

Ben İngilterede kaldığım zamanlar size anlatamam fast food ve abur cubur hayatımın bir parçası haline gelmişti....Bir insan 2tane aile boyu cips (yanında büyük boy kola) yermi valla şimdi hayret ediyorumZaten onları yemesem 105 kiloya kadar nasıl çıkardımYe ye şiş balon ol uç haline gelmiştim Valla Bir an önce bırakın derim Ben aldığım kiloları verene kadar canım çıktı

ahh ahh nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum kocam her akşam evin çocuğuna getiriyormuş gibi abur cubur alıp geliyor bana yoksa zaten gönderiyorum olmadı gece yarısı kek pasta kurabiye yapıyorum
N**** (Siyahi) ve brownie intense hastasıyım peşpeşe en az 2-3 paket yersem doyuyorum bir vazgeçebilsem offff

Benim için de tüm yemekler bir yana çikolata ve abur cubur bir yana...ydı.Ama ne zaman ki çok yanlış bir şey yaptığımı anlamaya başladım.Yavaş yavaş uzaklaşmaya ve çocuklarımı da uzaklaştırmaya başladım(başladık-eşimle).En büyük zevkimiz yemekten sonra tv karşısında bisküvi çeşitleri,gofretler,halleyler,cipsler,kola tüketmekti.Artık nadiren küçük boy şekersiz kola alıyoruz.Abur cubur eve girmiyor.Arada çocuklara hafif kurabiyeler yapıyorum,sıvıyağlı.Arada bir az tuzlu mısır patlatıyorum,biraz kabak çekirdeği ya da küçücük bir kasede kara üzüm-badem-fındık tüketiyoruz.Ama çikolatadan vazgeçemiyorum,azaltmaya çalışıyorum.:78:
Hiç kilo problemim olmadı ama inanın mideniz daha rahat oluyor.Ben yapabildiysem herkes yapar diye düşünüyorum.İş ki karar verin..

kızlr bende boyleydım tam 6 ay kendımle mucadele ettım ve ben kazandım bırde su var yemege yemege eskısı kadar canınız cekmıyor cekse bıle bır anlık oluyor artık benım.. en onemlısı eve sokmıycaksınız almıycaksnız ve gormıyceksınızz :))) irade meselesii.. bır adım atın devamı gelıyor kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…