- 9 Mart 2011
- 225
- 1
- 68
- Konu Sahibi yeLizegemen
-
Azaltmayı dene öncelikle yediklerini değiştir illa birşeyler yiyeceksen kuru meyve ye kuruüzüm,3-5 tane badem fındık ceviziçi falan ya da çok az yağla çok az tuzla mısır patlat ya da k-flex al kıtır kıtır onu ye =)) başka da birşey gelmiyor aklıma
biri benden bahsetmisss
malesef abur cubur huyu bendede var
suan diyetteyim diye biraktim ama aklim hala abur cubur yemede
simdi dikkat ettigim icin midem nasil rahatladi anlatamam
keske bunun bir cozumu olsada bu huyumdan kurtulsamm
malesef ben de böyleyim,hatta bazen sadece abur cubur yiyorum gün içinde.Kekler,çikolatalar....
Gün içinde de yersem artık hiç önüne geçemem bu akşam maç var ohh gelsin cipsler gelsin çekirdeklerrayy ne fenayım yaaa nasıl kızııyorum aslında kendimee :)
aynı ben gıbısın kız bende aburcubura doyamıyorum fast food yemıyorum ama çikolata tatlı tarzı şeylerin manyağıyım dıyebılırım bayılıyorum çıkolatya felan cıpsıde cok yerdım eskıden sımdı bıraktım sadece kız kardesm gelırse onnla beraber yada kızlarla toplanncabende kılo almya basladm nasl azaltcam aburcuburu bılmıyom bende amann daha 20 yasındasın yee yee dıyorum kii bende göbek yapmıyo belım hala ınce karnım duz ama gel gelelım kalca basen ve yanakk şişiyooo
denedım canım onuda denedım ama kutuyu yemeye dogru gıttı valla 8 paket var içinde 50ser kalorıden 400 ederrr bı tanesı kesmıyokiii çok inccee ya bıde pahalı sımdı yenı favorim petıto ayıcıkbu etinin çubuk şeklinde olan çikolatalarının tavsiye ederim bir tanesi yaklaşık 50 kalori bu sayede kontrol edebilirsiniz ne yediğinizi
anoooommseninki de fenaymış yaa haraket bereket derler ya bizde bi taraftan yiyip bi taraftan hareket edicez :d Yani aburcuburu kesemeeeeeemm çok seviyorum
ben de abur cubur delisiyim kızlar. akşam tv karşısında otururken aklım gidiyor hep, cips, çerez. hatta kola ve bira... şimdilerde spora başladım ve fitness hocam bunları yapmamam gerektiğini söylüyor tabi bende bir kulaktan girip diğerinden ışık hızıyla çıkıyor. canım istesin gecenin bir yarısı kek yaparım, kociş puding yapar yeriz falan. Allah'ım sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?