absürt bir problem var

1bambi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
11
4
dün gece acmis oldugum konuya cevap yazamiyorum
mail adresime gidip güncelleme yapmam gerektigini bildiren bir uyari aliyorum.
site yoneticilerinin bu konuya el atmalarini bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rim-konuyu-18e-acamadim.822352/#post-40919707

Merhaba..

Sanırım konunuz başka bir bölümden ilgili bölüm taşınmış olmalı ..
Emin değilim fakat taşınmış ise, cinsellik bölümüne pro üyeler cevap yazabilir .Pro üye olmadığınız için cevap yazamıyorsunuz.
Bu yüzden konunuza cevap yazamıyorsunuz..

Zaten konu başlığında +18 'e açamadığınızı dile getirmişsiniz :)

simdi anlasildi sorun.peki beni ilgilendiren ve benim icin hayati derecede onemli bir konuya cevap yazamayacak olmam, beni ne denli zor duruma soktugunu umarim anlayabiliyorsunuzdur

+18 icin pro uyelik gerektirdigini gercekten bilmiyordum.konuyu rahatca cevaplayabilecegim bir bolume tasimaniz mumkunmu acaba?

simdi anlasildi sorun.peki beni ilgilendiren ve benim icin hayati derecede onemli bir konuya cevap yazamayacak olmam, beni ne denli zor duruma soktugunu umarim anlayabiliyorsunuzdur
Ben bildirim mesajı yolladım , fikir alabileceğiniz bir bölüme taşınmasını rica ettim , eğer uygun görülürse taşırlar .Yapabileceğim bu :)

+18 icin pro uyelik gerektirdigini gercekten bilmiyordum.konuyu rahatca cevaplayabilecegim bir bolume tasimaniz mumkunmu acaba?
Taşımaları için bildirim mesajı gönderdim , yetkim olmadığı için müdahale edemiyorum konuya.Mesajı görüp uygun bulur iseler ,taşırlar , taşımazlar bilginiz olur zaten :)

tesekkur ederim duyarliliginiz icin.hangi arkadas ilgileniyorsa silah zoruyla aldirma sansimiz olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…