• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abonelik bilgisi olan?

monna_rosa

Gözyaşının rengi yoktur; Nerede akarsa aksın..
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
262
355
18
32
Arkadaşlar yeri burası değil fakat acil bilgi edinmem gerek.
Evimi taşıyacağım.Fakat ev sahibi daha önce elektrik su hiç açtırmamış.
Şimdi bunları bir günde halledebilir miyim?
Ankarada yaşıyorum.Ev sahibi olmadan ben yapabilir miyim?
İlk kez abonelik olacak çünkü.
Ve tam ne kadar tutar bilgisi olan varsa sevinirim.?

Binanın Dask Sigortası olması lazım kira kontratı ve de depozitolar felan 1000,00 Tl ye yakın paranız olması lazım ev sahibine gerek yok bildiğim kadarıyla canım Tabii bunlar Eskişehirde geçerli Ankarada değişeceğini sanmam.Belkide Ankarada oturan arkadaşlar daha iyi bilir.Bildiğim benim bunlar gerekli.

kiraya taşınıyorsanız, kira sözleşmesi ve ikamet belgenizle yapabiliyorsunuz. ikamet belgeniz şart diye biliyorum bir günde sıra yoksa halledersiniz. ev sahibine gerek yok. ücretleri bilemiyorum.

kiraya taşınıyorsanız, kira sözleşmesi ve ikamet belgenizle yapabiliyorsunuz. ikamet belgeniz şart diye biliyorum bir günde sıra yoksa halledersiniz. ev sahibine gerek yok. ücretleri bilemiyorum.

Teşekkürler :)

Binanın Dask Sigortası olması lazım kira kontratı ve de depozitolar felan 1000,00 Tl ye yakın paranız olması lazım ev sahibine gerek yok bildiğim kadarıyla canım Tabii bunlar Eskişehirde geçerli Ankarada değişeceğini sanmam.Belkide Ankarada oturan arkadaşlar daha iyi bilir.Bildiğim benim bunlar gerekli.

Tapu fotokopisine falan gerek var mıdır acaba elektrik ve su için?

Back