• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ablamın saç dipi yandı kan topları oluştu yardım:(

notdefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
158
2
118
Muğla
ablam dun kuafore gıtmıs neyse dondu guzel kız banyo yapakmıs bı bakmıs 40 50 tane kan topları varmıs basında kızcagız agla agla tesellı ettım ama benımde moralımı bozdu var mı boyle bı durum yasayan varsa yardımcı olabılır mı yarın doktora gıtcek of of allah o kuaforu ne yapsın bılmıyorum :(senağlama

Benimde başıma geldi böyle bi olay saçlarımın ense kısmı yandı derilerim kabardı kan topladı. Keşke şikayet etseydim o kuaförü ama aileme söyeleyemedim bana kızcaklar diye. Hemen doktora gitsin losyonla şampuan bide hap vericektir.

hepinize teşekkürler kızlar çok buyuk sorun degılmıs rabarba haklısın aynı seylerı vermıs doktor bu baslıgı açmam ıyı oldu çunku bu onuda bılgı arayınca bulunmuyor bu durumla karşılasanlar panıklemesın tedavı ıle gecıyormus tekrar tesekkurler rabiş slm avukat oldugunu ıspatladın benı bularak :Ddelıller :)

hepinize teşekkürler kızlar çok buyuk sorun degılmıs rabarba haklısın aynı seylerı vermıs doktor bu baslıgı açmam ıyı oldu çunku bu onuda bılgı arayınca bulunmuyor bu durumla karşılasanlar panıklemesın tedavı ıle gecıyormus tekrar tesekkurler rabiş slm avukat oldugunu ıspatladın benı bularak :Ddelıller :)

çok geçmiş olsuna.s.
kuaföre gitmeye korkuyorum artık, öyle şeyler duyuyoruzkibenneyaptımki
bizimle paylaşmanız iyi oldu, aklımızda bulunsun:çok üzgünüm:

evet aslında ablam demıs basımın dibi çok acıyor diye adam neyse geçer demiş bzimkide abartyorum sanıırm demıs ama acıyı çekiyo tabi aman bşınızın dibi yanarsa hemen söyleyin çünkü bende saçıma röfle yaptırdım ama hiç dibim acımadı normal değil yani hemen yıkattırmak lazım teşekkürler kzılar dilekleriniz için kimsenin başına gelmez inşallah...

bende çok yanıyo bi bakın falan demiştim. Güzelleşmek kolay diğil demişti bana adi kuaför. hem para veriyoruz hem rezil oluyoruz :oklava:

aynen o sekılde azıcık dayan deiş geçmiş olsun dıleklerı ıçın yıne teşukkurler kızlar :)bugun daha ıyı ablam:)

cok gecmıs olsun canım ben de dun sacımı boyadım gece o kadar cok kasındı ki sag yanıma yatıyorum sag tarafım kasınıyo batıyo boyle sola yatıyorum sol aynı sekılde neyse bugun iyiyim

Back