- 21 Ocak 2018
- 8.370
- 20.648
- 348
- 32
- Konu Sahibi cileklidon
-
yani kendisi cok dogru duzgun bakip iyi ornek oluyormus gibi dedeyi begenmiyor bideBabası bize vermez ki ablamda vermiyor babam çocuğuna geri dur dese aklı çıkıyor oda dedesi olarak doğruyu yanlışı öğretmek istiyor ama izin çıkmıyor malesef
Yeğenleriniz ve aileniz için üzülebilirsiniz ama helak olacak bir şey yok.Herkes istediği hayatı yaşar.Merhaba, içim öyle sıkıntıdaki belki yazarsam dertleşmiş gibi hissedip bir nebze rahatlarım.
Ablam 2 buçuk ay önce eşiyle boşanma arifesindeydi başka eve Yerleşti yakınlarımda ev tuttu falan neyse tam boşancak diyorduk ki barıştılar son dakika sürekli şiddet sürekli ablamın çenesi adamın kabalığı derken bir türlü yürümedi adam ablamı sevmiyor. Ablam evet ama çok geçimsiz biri hiç susmaz hep ağır konuşur ses tonu rahatsız edici nitelikte yüksektir hep. Adamda şerefsiz biri zaten aldatma olayları falan olsa da ablam sevdiği için hep barışmak istedi barıştıklarında da hep konuyu öne atarak kavga çıkardı. Şuan ki durum ise tekrar boşanmaya gidilmişti bu Çarşamba boşanacaklardı Herşey çok iyiydi adamla anlaştılardı mal paylaşımı yapıldı fakat dün ablam adamın konuştuğu kadının kocasını arayıp beraber olduklarını söyleyerek ortalığı ateşe vermiş sonrada polisleri arayıp beni öldürecekler diyerek çağırdı karakola gitti ve kendini sığınma evine yerleştirdi Tabi çocukları da aldılar annelerinin yanındalar. Yüreğim parçalandı çocuklara annelerinin cehaletini çekip ordan oraya savruldular. Diyeceksiniz ki babanız sahip çıkmıyor muu babam yoluna ölüyor mal paylaşımındaki evi ablamın üzerine yapmak için ne paralar döktü her gün işledi hep yanında olmak istedi ama ablam istemiyor nasihat ediyorlar diye tiksiniyorum diyor. Çok dardayız hepimiz ablamı ve iki çocuğu düşünmekten helak olduk. Sıktıysam özür dilerim biraz içimi dökmek istedim.Evlenince uzak olurum mutlu olurum dedim ama hiç huzura erişemedim eşimle çok çok iyiyim ama ailemin durumu beni helak ediyor.
Adam ailemin evine dayandı kapıyı açmadılar korkularına yazık o insanlara belki böyle olmasa bu kadar üzülmezdim o an kalp krizi geçirip ölseydi babam Diye düşünüp düşünüp üzülüyorum.Yeğenleriniz ve aileniz için üzülebilirsiniz ama helak olacak bir şey yok.Herkes istediği hayatı yaşar.
Kalp krizi geçirseydi üzülürdünüz.Ama geçirmemiş.Evet hoş bir durum olmamış.Dedim ya üzülebilirsiniz ama helak olacak bir durum yok.Adam ailemin evine dayandı kapıyı açmadılar korkularına yazık o insanlara belki böyle olmasa bu kadar üzülmezdim o an kalp krizi geçirip ölseydi babam Diye düşünüp düşünüp üzülüyorum.
Olan olduktan sonra kizginlik ablanin bozuk psikolojisini daha da beter hale getirir bunu mu istiyor?yegenlerini dusunur elbette ama bir annesi olamazBenim anladığım herhangi bi tehlike yokken aramış polisi. Hem eşi böyle bi durumda zarar verecekse sırf hırsı yüzünden diğer adamı araması saçma. En temizi kendisine kucak açan ailesine gidip çocuklar çok etkilenmeden boşanmakken abla kendi hırsları için ortalığı karıştırıp çocukları zor duruma sokmuş. Bence bu yüzden kızmakta haklı konu sahibi.
Şimdi şöyle birşey var. Ben ve ailem ona sonuna kadar destek olduk 4 kez boşanma aşamasına gelindi 4 kez barıştılar biz hiç ondan elimizi çekmedik onu sahipsiz bırakamazdık. Ama o bizi 5. Kez yarı yolda bıraktı. Söyleyebilir misin sen olsan kızmaz mısın? Psikolojisi bozuk bunu hepimiz biliyoruz boşan tedavi olacaksın biz destek olacağız dediğimiz halde o, adamın şiddet eğilimini bildiği halde ailemin ve benim Ve en önemlisi kendini hiçe sayıp hayatımızı tehlikeye attı. Ablam hep bana gelir kalırdı, eşim gece çalışan biri akşam evimi bassa ben ne yapacağım burada tek Allahın kulu yok tanıdığım. Ablamı bulamayınca ailemin evini bastı ya babamı öldürseydi. Ki öldürmekle tehdit etti. Bunları nasıl düşünmez ya. Tabiki kızarım. Emeklerimizi defalarca boşa çıkardı. Psikoloji bir yere kadar... sahipsiz insanlar çaresiz kalır, o değildi..Olan olduktan sonra kizginlik ablanin bozuk psikolojisini daha da beter hale getirir bunu mu istiyor?yegenlerini dusunur elbette ama bir annesi olamaz
Yine mahkeme ertelendi. 2. Kez ertelendi...Iki gün daha duramamis mi ortaligi atese vermek icin alahaskina cocugu olan bi kadinin bu kadar fevri olmasi cok sinir bozucu. Ben olsam boyle birine yaranilamayacagini düşünür hic ugrasmazdim.
Çocuklara çok uzuldum.Bu kadar tantanaya gerek yokmuş .Nolanırsın herkes yoluna bskar.Merhaba, içim öyle sıkıntıdaki belki yazarsam dertleşmiş gibi hissedip bir nebze rahatlarım.
Ablam 2 buçuk ay önce eşiyle boşanma arifesindeydi başka eve Yerleşti yakınlarımda ev tuttu falan neyse tam boşancak diyorduk ki barıştılar son dakika sürekli şiddet sürekli ablamın çenesi adamın kabalığı derken bir türlü yürümedi adam ablamı sevmiyor. Ablam evet ama çok geçimsiz biri hiç susmaz hep ağır konuşur ses tonu rahatsız edici nitelikte yüksektir hep. Adamda şerefsiz biri zaten aldatma olayları falan olsa da ablam sevdiği için hep barışmak istedi barıştıklarında da hep konuyu öne atarak kavga çıkardı. Şuan ki durum ise tekrar boşanmaya gidilmişti bu Çarşamba boşanacaklardı Herşey çok iyiydi adamla anlaştılardı mal paylaşımı yapıldı fakat dün ablam adamın konuştuğu kadının kocasını arayıp beraber olduklarını söyleyerek ortalığı ateşe vermiş sonrada polisleri arayıp beni öldürecekler diyerek çağırdı karakola gitti ve kendini sığınma evine yerleştirdi Tabi çocukları da aldılar annelerinin yanındalar. Yüreğim parçalandı çocuklara annelerinin cehaletini çekip ordan oraya savruldular. Diyeceksiniz ki babanız sahip çıkmıyor muu babam yoluna ölüyor mal paylaşımındaki evi ablamın üzerine yapmak için ne paralar döktü her gün işledi hep yanında olmak istedi ama ablam istemiyor nasihat ediyorlar diye tiksiniyorum diyor. Çok dardayız hepimiz ablamı ve iki çocuğu düşünmekten helak olduk. Sıktıysam özür dilerim biraz içimi dökmek istedim.Evlenince uzak olurum mutlu olurum dedim ama hiç huzura erişemedim eşimle çok çok iyiyim ama ailemin durumu beni helak ediyor.
Cocuklarini düşünmeyen insan seni hic umursamaz bence sen yavas yavas bosvermeye calis. Boyle gelmis boyle gider bu de. Eminim ki sana da iyi davranmiodur zaten boyle biri.Yine mahkeme ertelendi. 2. Kez ertelendi...
çocuklar dramı biz anlattığımız kadar,hissettirdiğimız kadar bilirler.Dün onlara doya doya sarıldım ağlaya ağlaya bıraktım içim yandı benim elimde büyüdüler
Kuzum bak detay vermeden yazdigin icin ilk olusan algi buydu bende yasadigini sen bilirsin ben bilemem belli ki yorulmussun ama saglikli hareketler beklemek sana eziyet olur Allah kolaylik versinŞimdi şöyle birşey var. Ben ve ailem ona sonuna kadar destek olduk 4 kez boşanma aşamasına gelindi 4 kez barıştılar biz hiç ondan elimizi çekmedik onu sahipsiz bırakamazdık. Ama o bizi 5. Kez yarı yolda bıraktı. Söyleyebilir misin sen olsan kızmaz mısın? Psikolojisi bozuk bunu hepimiz biliyoruz boşan tedavi olacaksın biz destek olacağız dediğimiz halde o, adamın şiddet eğilimini bildiği halde ailemin ve benim Ve en önemlisi kendini hiçe sayıp hayatımızı tehlikeye attı. Ablam hep bana gelir kalırdı, eşim gece çalışan biri akşam evimi bassa ben ne yapacağım burada tek Allahın kulu yok tanıdığım. Ablamı bulamayınca ailemin evini bastı ya babamı öldürseydi. Ki öldürmekle tehdit etti. Bunları nasıl düşünmez ya. Tabiki kızarım. Emeklerimizi defalarca boşa çıkardı. Psikoloji bir yere kadar... sahipsiz insanlar çaresiz kalır, o değildi..
Enişteniz rezalet bir adam, ama ablanız da sürekli adamın yakasında. Böyle adam için değer miydi? Anne olduğunu biri sarsa sarsa anlatmalı ona. Baba düşünmüyor, anne düşünmüyor. Yazık yahu. Koca koca diye ölüp biten birinin çocukları çok yakınım olur, tek fark bizim hikayedeki koca çocukların babası değil. Ne yapmak lazım bilemedim, Allah yardımcınız olsun.Merhaba, içim öyle sıkıntıdaki belki yazarsam dertleşmiş gibi hissedip bir nebze rahatlarım.
Konuyu açarken çok detay verirsem konu upuzun olur okurken iç gıcıklatırKuzum bak detay vermeden yazdigin icin ilk olusan algi buydu bende yasadigini sen bilirsin ben bilemem belli ki yorulmussun ama saglikli hareketler beklemek sana eziyet olur Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?