Ablamdan Nefret Ediyorummm

ne güzel abla isye ya senle hic ilgilenmese dügün söz nisan vs bal hep seninle birlkte olmk istemis sen simdi asıksın diye gozun kör nisanlından ne istedın sıtedın dügünden sonra hersey yas sekerım senın göremedigini ablan grürü bırak bisey alırken en ıyısın alsınlar burda cok görduk nısanlısını acuıp hesaplı aldıran sonra ne oluyo o paralar ya cocugun aılesıne gıdıyo yada kız aldırmadıgına bın pısman oluyo

Ablanız herşeye karışıyor olabilir ama sigorta konusunda o haklı malesef, parayı veren o hangisini istiyorsa onu yaptırsın.
parayi veren o degil aslinda cunku verdigi 200tl oda bu ay dofum iznine ayrilicak artik verebilir mi veremez mi belli degil ama annem devam etmek iaterse bende elimden geldigince yardimci olurum . galiba prim yatirmaya devam etmesi mantikli olucak arkadaslarinda gorusu o yonde ama artik ailem para hesabi yapmasin dige kardeslerimde dershanelerine gidip uyi yerlere gelsinler istiyorum annem yaslaninca alti kiz bir olup bakamazmiyiz ki birde soyle bir durum var babam bazi sebeplerden memuriyeyten istifa etti ama yasi dolunca emekli olabiliyor yada allah korusun ona bisey olsa annem direk emekli olucak

ben bir bucuk yildir evliyim cok sukur simdiye kadar ozelliklede evlendikten sonra esim ne istediysem maddi imkanlarimiz cercevesinde en iyisini yapmaya calisti. aileme olan saygisida ilgiside cok sukur sonsuz benim dugumde kiz tarafini d.salonuna tasicak araba istediler annem ve ablam ama ablamin dugununde erkek tarafini bile esimin tuttugu arabayla d.salonuna biz tasidik

Son pismanlik fayda etmez tamam este onemli ama ailede onemli bisey olursa erkek tarafindan once kiz tarafi kosuyor.. ama malesef kizlar bunu cok sonra farkediyor...

Ya siz onun dedikleri şeyleri neden yaptırıyorsunuz ki,

Ablaysa abla yani bananee...

Benim gireceğim mağazaya, alacağım kıyafete hayatta karıştırtmam,

Onun orda varya saçını başını yolarımm...

Ablaysa haddini bilecek kusura bakmasın..

Eşininizin söylediği daha mantıklı ama o ablan ikna olmucak buna bellii oldu...

kabus gunlerdi zaten hatirlayinca bile bagira cagira aglayasim geliyo ama gecti artik oda evlendi gitti simdi annem ve kardeslerim onemli. aksam esim gelince tekrar konusucaz bakalim artik

Ablanızın düğün öncesinde bile niye bu kadar her şeye karışmasına izin verdiniz anlamadım. baskın biri sanırım. bir de özel emeklilikler için hiç iyi düşünmüyorum. parayı alıp ne yapıcakları belli değil güvenli değil. emeki bağkur gibi emeklilikse yapacakları 300 tl ile o mantıklı. o anlattığın abla onu halelder diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…