• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamdan Nefret Ediyorummm

ne güzel abla isye ya senle hic ilgilenmese dügün söz nisan vs bal hep seninle birlkte olmk istemis sen simdi asıksın diye gozun kör nisanlından ne istedın sıtedın dügünden sonra hersey yas sekerım senın göremedigini ablan grürü bırak bisey alırken en ıyısın alsınlar burda cok görduk nısanlısını acuıp hesaplı aldıran sonra ne oluyo o paralar ya cocugun aılesıne gıdıyo yada kız aldırmadıgına bın pısman oluyo

Ablanız herşeye karışıyor olabilir ama sigorta konusunda o haklı malesef, parayı veren o hangisini istiyorsa onu yaptırsın.
parayi veren o degil aslinda cunku verdigi 200tl oda bu ay dofum iznine ayrilicak artik verebilir mi veremez mi belli degil ama annem devam etmek iaterse bende elimden geldigince yardimci olurum . galiba prim yatirmaya devam etmesi mantikli olucak arkadaslarinda gorusu o yonde ama artik ailem para hesabi yapmasin dige kardeslerimde dershanelerine gidip uyi yerlere gelsinler istiyorum annem yaslaninca alti kiz bir olup bakamazmiyiz ki birde soyle bir durum var babam bazi sebeplerden memuriyeyten istifa etti ama yasi dolunca emekli olabiliyor yada allah korusun ona bisey olsa annem direk emekli olucak

ne güzel abla isye ya senle hic ilgilenmese dügün söz nisan vs bal hep seninle birlkte olmk istemis sen simdi asıksın diye gozun kör nisanlından ne istedın sıtedın dügünden sonra hersey yas sekerım senın göremedigini ablan grürü bırak bisey alırken en ıyısın alsınlar burda cok görduk nısanlısını acuıp hesaplı aldıran sonra ne oluyo o paralar ya cocugun aılesıne gıdıyo yada kız aldırmadıgına bın pısman oluyo
ben bir bucuk yildir evliyim cok sukur simdiye kadar ozelliklede evlendikten sonra esim ne istediysem maddi imkanlarimiz cercevesinde en iyisini yapmaya calisti. aileme olan saygisida ilgiside cok sukur sonsuz benim dugumde kiz tarafini d.salonuna tasicak araba istediler annem ve ablam ama ablamin dugununde erkek tarafini bile esimin tuttugu arabayla d.salonuna biz tasidik

Son pismanlik fayda etmez tamam este onemli ama ailede onemli bisey olursa erkek tarafindan once kiz tarafi kosuyor.. ama malesef kizlar bunu cok sonra farkediyor...

Ya siz onun dedikleri şeyleri neden yaptırıyorsunuz ki,

Ablaysa abla yani bananee...

Benim gireceğim mağazaya, alacağım kıyafete hayatta karıştırtmam,

Onun orda varya saçını başını yolarımm...

Ablaysa haddini bilecek kusura bakmasın..

Eşininizin söylediği daha mantıklı ama o ablan ikna olmucak buna bellii oldu...

Ya siz onun dedikleri şeyleri neden yaptırıyorsunuz ki,

Ablaysa abla yani bananee...

Benim gireceğim mağazaya, alacağım kıyafete hayatta karıştırtmam,

Onun orda varya saçını başını yolarımm...

Ablaysa haddini bilecek kusura bakmasın..

Eşininizin söylediği daha mantıklı ama o ablan ikna olmucak buna bellii oldu...
kabus gunlerdi zaten hatirlayinca bile bagira cagira aglayasim geliyo ama gecti artik oda evlendi gitti simdi annem ve kardeslerim onemli. aksam esim gelince tekrar konusucaz bakalim artik

arkadaşlar çok uzun oldu ama inanın kısaltarak bile anlattım o kadar doluyum ki artık konuşacak kimsemde yok içimi döküp rahatlamak ve akıl almak istedim. sıkılıp okumak istemeyenler sadece son paragrafı okuyabilirler.

Aklı beş karış havada hiçbir zaman ailesini begenmeyip kabullenemeyen sinir bozucu ama ailem tarafından hep sözü dinlenen, degerli bir ablam var. Ablamla zaten hiç anlaşamazdık ama nişanlandıgım andan itibaren ondan nefret ediyorum. 6 kız kardeşiz ablamla aramda sadece 1 yaş var. ben ondan önce evlendim. evlilik sürecimde hep en baş roldeydi ve resmen bir kaynana gelinine ne çektirirse ablamda benle eşime onları çektirdi. çok basit bir önek vereyim. sözlendikten sonra eşim bayram için bana kıyafet almak istedi ablam bende gelicem diye tutturdu neyse hadi gel dedim. düştü önümüze şu magazaya gidicez dedi eşim sinirlendi ama benim hatrıma ses çıkarmadı istediği mağazaya gittik ben kıyafet denerken eşimle aralarında geçen konuşma aynen şu
Ablam: Ay o nebiçim yüzük çok basit bizim ayşe bile dediki zehra o ne biçim bi yüzük öyle (ayşe bizim çeyrek akıllı diye lakap taktıgımız bir arkadaş)
Eşim: sözlüm begendi kararını verdi eger ilerde sadece o isterse, yine onun begendiği başka bir yüzügü alırım dedi. ben kabinde yerin dibine girdim. neyse hanım efendinin begendiği 1000 liralık takımı aldık çıktık. ve 1000 liralık aldırdı diye beni degerlendirdiğini iddia edip teşekkür bekledi.
bütün nişan sürecimde herşeyin içindeydi bahaneside görümcelerin seni ezmesin diyeydi. ama görümcelerim şimdi bile bana sormadan tek bir iğne oynatmadılar. neyse ki ona ragmen evlendik benden sonra oda nişanlandı ve gelinliğini bile annem düğün günü gördü hepimiz işin o kadar dışındaydık eşimde haliyle çok sinirlendi ve artık ablamla çok konuşmama kararı aldı ona ragmen düğünü sahiplendi(babam bazı nedenlerden ötürü yanımızda değil benim düğünümdede ablamın düğününde de yoktu) babam olsa o kadar kusursuz olmazdı düğün.
Ve asıl sorun artık tıkandığım nokta şu ben il dışındayım çalışmıyorum o yüzden anneme para yollayamıyorum ama artık babam para yolluyor. kardeşim iyi bir üni. kazandı ve eşim aileme para yardımı yapamıyoruz diye bağlantılarıyla burs buldu kardeşime şuan memur maası kadar burs alıyor bir kısmını anneme yolluyor. ablamda aylık 200para veriyormuş anneme ama her ay değil. gecen ay anneme emeklilik başlatalım demiş gitmişler aylık 300 lira primle emekli edicekmiş annemi 10 yıl sonra ama babamın para yollayacağının kardeşimin bursunun ne kadar devam edeceğinin hiçbir garantisi yok kendiside hamile özel sektörde asgari ücretle çalışıyor doğumdan sonra belkide çalışmıcak. biz eşimle mantıksız bulduk ve yapacaksanız bari devlet katkılı bireysel emeklilik yapın en kötü durumda ana paranızı alırsınız bari dedik çünkü eşim bilir kişilere danıştı herkes aynı şeyi söyledi. annemle konuştum "sen rahatına bak kafana takma biz hallederiz" dedi. Ablamla konuştum yaşlanınca sen mi bakacasın ben anneme her ay para veriyorum sen şimdi bile bakmıyosun yaşlanıncamı bakacaksın dedi. bende sinirlendim ne isterseniz onu yapın dedim.
şimdi tavır alıp karışmasan her ay 300 lirayı götürüp oraya versinlermi yoksa böyle bir maddı kayba izin vermeyip annemi ikna etmek için konuşsam mı çok ortada kaldım. eşim hiçbirsey için ısırar etme çünkü ablanla karşı karşıya gelmek istemiyorum diyo

Ablanızın düğün öncesinde bile niye bu kadar her şeye karışmasına izin verdiniz anlamadım. baskın biri sanırım. bir de özel emeklilikler için hiç iyi düşünmüyorum. parayı alıp ne yapıcakları belli değil güvenli değil. emeki bağkur gibi emeklilikse yapacakları 300 tl ile o mantıklı. o anlattığın abla onu halelder diye düşünüyorum.

Back