• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ablama gelinlik modeli arıyorum..

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar ablam evlenecek gelinliğini diktirmeyi düşünüyor, güzel gelinlikler varsa resmini atarmısınız değerlendirelim bizde ablamla. Ben bir kaç model gösteriyim bu tarzda istiyor ama sizin aklınızda ne var merak ediyoruz. :16:

$63358_438045199593657_1886851881_n.jpg Eki Görüntüle 565800 $fransız-modeli-gelinlikler.jpg

Net bir şekilde anladığım kadarıyla kabarık istemiyor...

Balık model istiyor sanırım ? :34:

Eğer bu kararından eminse su dalgası modellere kesinlikle bakın...

Son zamanların en çok tercih edileni ve kesinlikle çok şık...

Kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun diyorum :16:

Merhaba,

Buradan binlerce model arasından biz kendi zevkimize uygun modelleri verirsek kafanız karışır. Ben size çok tutulan birkaç marka söyleyeyim isterseniz, siz onlar içinden bakarak seçebilirsiniz.

Pronovias
La Sposa
San Patrick
Aire Barcelona
Franc Sarabia
Romona Keveza
Jim Hjelm
Monique Lhuillier
Vera Wang (farklı bir şeyler istiyorsa)

Bunlar bayağı bir model yapar zaten :)

Merhaba,

Buradan binlerce model arasından biz kendi zevkimize uygun modelleri verirsek kafanız karışır. Ben size çok tutulan birkaç marka söyleyeyim isterseniz, siz onlar içinden bakarak seçebilirsiniz.

Pronovias
La Sposa
San Patrick
Aire Barcelona
Franc Sarabia
Romona Keveza
Jim Hjelm
Monique Lhuillier
Vera Wang (farklı bir şeyler istiyorsa)

Bunlar bayağı bir model yapar zaten :)

Çok sağol canım bunların internet sayfaları vardır umarım? :32:

Net bir şekilde anladığım kadarıyla kabarık istemiyor...

Balık model istiyor sanırım ? :34:

Eğer bu kararından eminse su dalgası modellere kesinlikle bakın...

Son zamanların en çok tercih edileni ve kesinlikle çok şık...

Kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun diyorum :16:

Sağol canım sadece biraz sadelikten yana o kadar o da biraz zorluyor bizi biliyorsun artık kabarık modeller ön planda biz fransız modelleri istiyoruz ama nerede bulabiliriz bilmiyoruz. :54:

Hazırda kabarık olmayan bulmak eğer yüksek olmayan bir bütçeniz varsa biraz zor. Türk gelinleri kabarıklık delisi olduğu için yerli gelinlikçiler bu tarz farklı isteklere göre olanları elinde hazır bulundurmuyorlar. Yani hazırda ithale yönlenmek durumundasınız. Bu saydığım markalardan Pronovias, La Sposa, San Patrick Türkiye'de nispetle uygun fiyatlara (3-7 bin tl) satılıyor, Pronovias'ın kendi mağazaları var, öbür ikisi Vakko'da. Diğer markalar ise ya satılmıyor, ya da sadece Beymen ve Vakko'da satılıyorlar ve 20bin tl küsürlerde fiyatları var, yani yanına yaklaşılmaz.

Hazırda kabarık olmayan bulmak eğer yüksek olmayan bir bütçeniz varsa biraz zor. Türk gelinleri kabarıklık delisi olduğu için yerli gelinlikçiler bu tarz farklı isteklere göre olanları elinde hazır bulundurmuyorlar. Yani hazırda ithale yönlenmek durumundasınız. Bu saydığım markalardan Pronovias, La Sposa, San Patrick Türkiye'de nispetle uygun fiyatlara (3-7 bin tl) satılıyor, Pronovias'ın kendi mağazaları var, öbür ikisi Vakko'da. Diğer markalar ise ya satılmıyor, ya da sadece Beymen ve Vakko'da satılıyorlar ve 20bin tl küsürlerde fiyatları var, yani yanına yaklaşılmaz.

Bilgiler için sağol canım ablamı bilgilendireceğim birazdan :31:

Back