• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam yumurtalik kanseri

Canay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
13
0
86
- Yurtdışı
Dermatomyozit konunsunu acmistim, ablamda teshis konmustu 1 ay önce. Simdi yumurtalik kanseri bulundu, karinda ve dösteki lemflere sicramis, cok uzgunum ne yapicagimi bilmiyorum. Gercekten sok olduk, ne bekliyorduk ne cikti?

Amaliyatdan önce kemoterapi yapilacak, kafam karmakarisik neded amaliyat degil önce? Cok caresizim....ALLAHIM ne olur yardim....

Yumurtalik kanseri olupta kurtulan varmi,beni bilgilendirin lutfen.

canım benim çok geçmiş olsun, Allah şifa versin ablana..
bu konuda bir bilgim yok gerçekten, sadece geçmiş olsun demek istedim...çok üzüldüm..

çecmiş olsun .benim bir tanıdığım var onada önce kemoterapı yapılıyor .hastalık çok ilerlemediği için demişler onada üzülme dua et

çok geçmiş olsun canay Allah şifa versin
bu konunuzu jinekolojiye yolluyorum bilginize

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,Dermatomyozit BU NEDSİR BİR KİST TÜRÜMÜ
ABLANIN YAŞI KAÇ ACABA.YUMURTALIK KANSERİ 50 YAŞ VE ÜZERİNDE SIK GÖRÜLÜR

Cok gecmiş olsun canay.Benimde ablam yumurtalık kanseri onada önce kemo verdiler.Sonra ameliyat yapıldı.Ondada lenflere sıcrama vardı.Uzulme bu hastalık kemoya güzel cevap veriyor.Ablam ameliyat olalı 5 ay oldu.Şimdi iyi cok şükür.Ablan kac yasında? Bu arada bu hastalıgı atlatan birileri varsa lütfen sizlerde bizlere cvp yazarmısınız?

2 gun önce doktor aradi ve önce amaliyat sonra kemoterapi yapilacagina karar verdiklerini söyledi. Inanin kafamiz karma karisik bu degisiklik neden diye sorunca öyle uyun görduk dedi. InshaALLAH hayirlisi budur rabbim yardimcimiz olsun.

Sirem canim sizede gecmis olsun, inshaALLAH ablan iyilesir, ablanda sicrama varmiydi merak ettim. Ablam 50 yasinda ve o benim annem, ablam , arkadasim canim herseyim. Rabbim herkese sifalar versin.

Annemde oldu.simdi kemoterapi görüyor..o kadar pis bi hstalık ki.Doktorlar taş dülürüyosun dedi.1,5 sene oyaladılar.karnı şişince mr dan anlaşıldı..off..En kötü kanser türüymüş..

benimde teyzem bu kanser türüne yakalandı onun ki yumurtalıklar lenf bezleri pankereas rahim hatırlayabildiğim bu organlarını aldılar ileri safhadaydı ve şimdi tamamen iyileşti tek dezanavtajı menepoza girdi 35 yaşında onun sıkıntılarını çekiyor ama bu kanser olayında en önemli olan moral ve doktorun çok ıyı olması geçmiş olsun canım Allah tan acşl şifalar dilerim

ALLAH yardimciniz olsun, insallah tez zamanda sagligina kavusur ablaniz. Benim bi akrabamda bu hastaliga yakalanmisti. Önce normal kist sanilmis, normal kist alinicak diye hastaneye gitmis, ameliyat masasinda kanser oldugunu ögrenmisler ve rahmi ve ordaki lenf bezlerini almislar. Simdi cok iyi. Rabbim ablanada yardim etsin, sifa versin insallah.

çok çok çok geçmiş olsun ablanıza ve tüm hastalara ..allahtan şifa diliyorum..allah yar ve yardımcınız olsun...

canım çok geçmiş olsun rabbim ablana acil şifalar versin sabırlı olun canım inşallah sağlığına kavuşur

öncelikle Allah şifa versin canım.en zor kanser türü diye biliyorum.Allah yardımcınız olsun

Back