• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Ablam sözleniyor.. Söz günü ne giyilmeli? Ne yapılmalı?

havuc_rendesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
62
0
26

Gelecek hafta cumartesi günü ablamın söz kesimi var. Bu konu aslında hem ablam hem de benim için, söz günü ablam nasıl giyinmeli ve kızkardeşi olarak ben nasıl giyinmeliyim? Söze kimler çağırılır ya da şöyle söyleyim söz sadece anne, baba, çocuklar arasında mı olmalı yani baska akraba cağırmadan? Siz nasıl yapmıştınız?

:40:

Gelecek hafta cumartesi günü ablamın söz kesimi var. Bu konu aslında hem ablam hem de benim için, söz günü ablam nasıl giyinmeli ve kızkardeşi olarak ben nasıl giyinmeliyim? Söze kimler çağırılır ya da şöyle söyleyim söz sadece anne, baba, çocuklar arasında mı olmalı yani baska akraba cağırmadan? Siz nasıl yapmıştınız?

:40:

Hayırlı olsun şimdiden diz hizasında sade ama şık bir elbise giyebilir sözde sadece anne ve babalar olmaz aslında hem erkek tarafı hem de kız tarafı bir kaç akraba ve aile büyügünüzü çagırabilirsiniz.

Sözü nasıl yapacağınıza bağlı aslında. Sözde olabilecek insanlar; anneanne, dede, babaanne,amca-dayı-hala-teyze ve aileleridir. Sade bir tören olacaksa ablanız bence siyah harici bir renkte sade bir elbise giyebilir, siz de onu sönük bırakmayacak şekilde pantolon ya da etek üzerine şık bir bluz giyebilirsiniz.

Back