- Konu Sahibi papatya2507
-
Canım tek taraflı sevmek çok kötü, hemde bu şekilde...
Arkadaşımın eşide aldattı ve onu evden kovdu şuan ayrı yaşıyorlar ama arkadaşım hala vazgeçmiş değil.
Hala onunla mutlu bir yuva kurma hayalleri var, bazen onu dinleyince şaşırıyorum
"Sen nasıl böyle düşünürsün bu yaptıklarından sonra" diyorum ama anlamıyo.
Öylesine aşıkki ona, gözü hiçbirşeyi görmüyor, ablanında Allah yardımcısı olsun, çok sevmek gerçekten hiç iyi değil. Hele de karşındaki sevmiyorsa...
yarım derken doğumsal bişey mi, kolun kısa kalmış olması gibi...
Doğumsal canım..Dirsekten sonrası yok..Bunu yazmak bile beni rahatsız ediyor..Bunu söylemekteki nedenim insan sahip olduğu değerlere dört elle sarılması lazım..30 yaşında isteyerek evliliğe karar vermiş bir insansın..Sonrasında ne oluyor..Bu şımarıklık ahlaksızlık nedir???Haddini bildirmek lazım..Ama yapacak birşey yok.
yani bunu problem ediyor olabilir mi diye düşündüm, yani özürlü olmanın verdiği bi duyguyla hırçın olabilir mi
cnm aynı durumun benzerini yaşayan yakın akrabam var. tek farkı adamın içkisi falan yok ama işi yok. almış karısını bide kızları oldu şimdi onu annesinin evine yerleşmiş. annesinin durumuda çok kötü sağdan soldan yardım alıolar. ya kıza ne diller döktük anlatamam sana. aile meclisi bizimde toplanır her sene 2 3 defa. yok anlamıyo bi türlü sanki büyülenmiş gibi. hem mutsuz hem ayrılamıyor adamdan.
bu işi ancak kendileri çözebilir. kendileri istiyorsa ne diyebilirizki. herkes hakettiği gibi yaşar derler ya. mecazi olarak söylüyorum yanlış anlama. tabiki ablan herşeyin iisini hakediyordur ama şu an yaşadığı şekilde yaşamayı tercih ediyor. umarım oda anlar bigün durumu çok geç olmadan.
çok zor bir durum
eğer kocası da istemiyorsa ablanında o evde durmasını gerektiren bir sebebp yok
benim çocuğum var ama eşim beni istemeyip böyle davransa çocuğumu alıp giderim kendi ayaklarım üzerinde dururm
yaşıda küçük değil ünv. mezunu bilgili biri ama neden kendini ezdiriyor anlamış değilim
ama sanırım eşi bırakmadan ablan enişteni bırakmıyacak gibi düşünüyorum
hakkında hayırllısı zaten bu gibi davranışları olan birini nişanlılık döneminde ayrılması en iyisiydi ama aşktanmıdır bilmem senin dediğin gibi gözleri kör olmuş yapacak bişi yok sadece bekliyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?